Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo mi ohodnotí mince?

Od: enyr odpovědí: 3 změna:

chci se zeptat, jestli někdo nevíte kdo by mi mohl ohodnotit mince, popřípadě jak zjistím, že je mince pravá.

WILHELM HERR ZV ROSENBERG; FORITVDO MEAET LAVS MEA DOMIN našli jsme ho na zahradě, kde dříve stála hospoda. Jižní čechy. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x
Dobrý den, zajděte na aukci ale ohodnocení se někdy platí. Koukněte dolů na odkaz a pkuste se najít mince teré máte, jsou i ohodnocené. Každý odhadce vám řekne jinou cenu, protože může mít o ně zájem.
Navigace Úvod Schůzky Aukce E - prodejna Ke stažení Galerie Texty a videa Odkazy Kontakt Pro členy Jméno Heslo Zapomenuté heslo? Nový uživatel? Reklama /*
doplněno 05.10.11 17:02: Odkaz se nezdařil tak ještě jednou.Česká numismatická společnost, pobočka Louny
krkovicka*
Když už jsme u toho 1kčs rok 1986.Je to jak ta děvečka klečí s lopatkou a sbírá lipové květy(?) asi nezbohatnu,že?

hodnocení

0x

Na netu si můžete snadno najít ceník mincí. Mám jich asi 30 od roku 1920 do roku 1989. Myslela jsem si, že budu v balíku, ceny se pohybovaly od 5 Kč do 800 Kč za kus, ale přestože jsem dala nabídku na Bazoš, nikdo je nechtěl. Tak asi moc žádané nebudou. :(Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]