Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nedávno jsem na netu i v novinách narazila na článek, že brzy všichni budeme jíst různou havěť, brouky atd. Jsou prý chutní, ale hlavně velmi zdraví a prospěšní.
Co myslíte, snědli byste brouky, sarančata, mravence, pavouky a jiné?:D
Nikdy bych si nemyslela, že něco takového pozřu ale v Brně na Svoboďáku byla akce a tam měli moučné červy v čokoládě nebo brouky v karamelu a musím přiznat, že to bylo opravdu dobré a většinou to chutnalo jako oříšky.
Tak ty moucne cervy bych snad jeste prezila:D, ale brouci... krupave krovky, zahnute nozicky:D...
Nu což. Kobylky chutnají jako oříšky. Nic dalšího se mi zatím nepoštěstilo, takže se mohu tvářit drsňácky a prohlašovat, že je to jen o tom, jaký k tomu člověk zaujme postoj. Ale asi by mi chvíli zabralo se s tím smířit Hinduista nesežere krávu, muslim prase, zmlsaný středoevropan červíka, každý máme něco.
Tak ten článek jsem taky četla, ale jsem v klidu. Je mi 40, pobyt na této planetě plánuji tak do 60. (starší prominou) Takže zas tak velké změny za těch pár let si myslím nenastanou. Dá se říct, že díky lepší informovanosti zásluhou internetu začínám mít nechuť k pojídání čehokoli, co bylo živé. Pokud by se stalo, že bych zůstala někdy v budoucnu sama, bez muže masožravce, je má stravovací budoucnost jasná.
To už bych musela bojovat o přežití, abych něco takového pozřela, i když ani tak si nejsem jista, zda bych to polkla. - stařenka
Nikdy bych něco podobného nedal/a do úst.
Tak honem letím do řeznictví pro pár kilo vepřové krkovičky, ať si na tom světě ještě něco pořádného užiju. A udělám si kopec řízků. Z brouka řízek neudělám, i kdybych ho naklepávala sebevíc a svíčkovou už vůbec ne. A vsadím se, že se v té masně potkám ve frontě s "milanemcukrarem", ten má stejně vyvinuté chutě jako já. A to je dobře. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.