Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snědli byste kobylky, pavouky a mravence?

Od: martinaa* odpovědí: 20 změna:

Zdravím, nedávno jsem na netu i v novinách narazila na článek, že brzy všichni budeme jíst různou havěť, brouky atd. Jsou prý chutní, ale hlavně velmi zdraví a prospěšní.;)

Co myslíte, snědli byste brouky, sarančata, mravence, pavouky a jiné?:D

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinxx1
hodnocení

0x

klidne jeto preci maso ne?*smich*

lidus*
hodnocení

0x

Nikdy bych si nemyslela, že něco takového pozřu ale v Brně na Svoboďáku byla akce a tam měli moučné červy v čokoládě nebo brouky v karamelu a musím přiznat, že to bylo opravdu dobré a většinou to chutnalo jako oříšky.

martinaa*
hodnocení

Tak ty moucne cervy bych snad jeste prezila:D, ale brouci... krupave krovky, zahnute nozicky:D...

majda5

Nesnědla! Snad jen, kdyby mi to mělo zachránit život. Chce se mi z toho zvracet.

stribrnak*

jednou se tím lidstvo bude nucené živit,s ohledem na to kolik nás na planětě žije,musíme se přizpůsobit snad dnes už všemu

olaf71*
hodnocení

0x

pokud to bude vepřový pavouk, nebo hovězí saranče, tak proč ne.

martinaa*
hodnocení

Olafe, Vy si nekdy tak vymyslite:D:D Ovsem verim, ze tato prichut by se zamlouvala vetsine:D

arakain77*
hodnocení

0x

...nevíte,co je dobré.Mňam mňam...třeba pražené kobylky podobně jako třeba mandle.Nebo v čokoládě.Nejlépe v hořké.:-P

Nikdy bych něco podobného nedal/a do úst.

Pro arakaina:

No, vzhledem k Tvé fotce to nevypadá, že sis nějak moc pošmákl!*smich*

hodnocení

0x

No nevím, no. Půjčím hubu na ledasco, ale na tohle asi ne. Nikdy jsem to nejedl, tak nemůžu říct jak to chutná, ale nějak se mě to ekluje.

hodnocení

0x

Je to asi potrava budoucnosti, jak již tu bylo řečeno. Jinak při jízdě na kole jsem už pár much i jiných potvor pár spolykala...Já si říkám, že až se to bude povinně jíst, tak možná konečně hodně zhubnu, jestli se toho dožiju...:)

sargo*
hodnocení

0x

Nu což. Kobylky chutnají jako oříšky. Nic dalšího se mi zatím nepoštěstilo, takže se mohu tvářit drsňácky a prohlašovat, že je to jen o tom, jaký k tomu člověk zaujme postoj. Ale asi by mi chvíli zabralo se s tím smířit :-D Hinduista nesežere krávu, muslim prase, zmlsaný středoevropan červíka, každý máme něco. *smich*

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Kamarád (šéfkuchař) se přípravou hmyzáků živí :)

hmyznataliri.cz/...

marenka*
hodnocení

0x

Tak ten článek jsem taky četla, ale jsem v klidu. Je mi 40, pobyt na této planetě plánuji tak do 60. (starší prominou) Takže zas tak velké změny za těch pár let si myslím nenastanou. ;) Dá se říct, že díky lepší informovanosti zásluhou internetu začínám mít nechuť k pojídání čehokoli, co bylo živé. Pokud by se stalo, že bych zůstala někdy v budoucnu sama, bez muže masožravce, je má stravovací budoucnost jasná. *ua*

pt®
hodnocení

0x

To už bych musela bojovat o přežití, abych něco takového pozřela, i když ani tak si nejsem jista, zda bych to polkla. *blee* - stařenka

krkovicka*
hodnocení

0x
Budoucím generacím tohle fakt nezavidím.No jo,všechno jim sežerem :D

hodnocení

0x

Nikdy bych něco podobného nedal/a do úst.

Tak honem letím do řeznictví pro pár kilo vepřové krkovičky, ať si na tom světě ještě něco pořádného užiju. A udělám si kopec řízků. Z brouka řízek neudělám, i kdybych ho naklepávala sebevíc a svíčkovou už vůbec ne. A vsadím se, že se v té masně potkám ve frontě s "milanemcukrarem", ten má stejně vyvinuté chutě jako já. A to je dobře. *placni* Jaga.

krkovicka*
Přesně tak nejhezčí na světě je řízek přes celý talíř :D někteří to řeší tak že si koupí maso na roladu a mají 30cm řízek ;)

jabraka*
hodnocení

0x

Takové speciality,i kdybych už měl smrt na jazyku,bych nejedl.To bych spíš se soustředil na kořínky a lesní plody.

JABRAKA

martinaa*
hodnocení

Jenze z toho zase nedostanete bilkoviny a potrebne ziviny...*vtip*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]