Nejste přihlášen/a.
Tohle nosí jen úplní magoři, kteří si vůbec neumí představit kolik se za tím skrývá bolesti a trápení. Hlavně, že jste KING! Jen to noste, doufám, že Vám někdo rozmlátí čuňu. A všem dalším taky.
Mate pomyslneho bodika!
Skoda, ze si plno predevsim teenageru neuvedomuje, co na trickach vlastne nosi a jaky to ma skutecne vyznam.
Blahoslavení chudí duchem. Zajímalo by mě, proč právě toto chceš nosit. Důvod? /když pominu, že se Ti třeba líbí/. Jaga.
Vím o co jde.Zajímám se o dějiny kkk a tak různě.A pane roobot aby vám někdo nerozsekal držku.
To že se člověk o něco zajímá, neznamená že to má nosit na tričku. Když se někdo zajímá 2. světovou válku, neznamená to že má nosit tričko s hákovým křížem. Klidně si to nos, ale garantuju ti že se na tebe budou všichni dívat jako na magora a za rohem tě pomlouvat, při nejmenším...
No, zajimam se o SSSR a podobne. Mohla bych na tricku nosit napis KGB forever a jejich odznacek pripichnuty na bunde. Ovsem vypadala bych jako magor a dost velky ubozak.
Celá se klepu! Ty se nezajímáš o dějiny, člověk co se zajímá o dějiny je většinou normální a vzdělaný. To ty nejsi.
Patří to samozřejmě k tulipánovi, aby to Martinka nevzala na sebe
trestní zákoník, § 403
Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka
(1) Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.
(2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným podobně účinným způsobem,
b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,
c) spáchá-li takový čin jako voják, nebo
d) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.
(3) Příprava je trestná.
§ 404
Projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka
Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403 odst. 1, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.
pokud se o KKK zajímáš, musíš vědět, že ... Hlavnými proklamáciami organizácie boli rasizmus, antikatolicizmus, antikomunizmus, nativizmus a antisemitizmus.
a to by nosení takového trička mohlo splňovat propagaci nebo projev sympatií...
Nos si co chceš. Mě spíš zajímá, kde sis vypěstoval nenávist vůči černochům? Já chápu, že někdo v naší republice může nenávidět cigány, protože přiznejme si dělají tu bordel a jejich chování je na úrovni mentálně zaostalých opic, ale jak můžeš nenávidět černochy, když je v životě viděls tak akorát ve filmu.
Jenom na okraj. Opravdu tušíš co budeš propagovat? Je to póza, nebo touha se zviditelnit, nebo čekáš ovace od svých vrstevníků. Pokus se mě to nějak rozumově vysvětlit. KKK je skupina jedinců, kteří potlačují téměř vše co běžná populace napříč spektra dělá nebo čemu věří. Zamysli se.
Já myslím, že se mu to tríčo prostě líbí. Zajímavej font, nezvyklá grafika... a ještě to určitě byli drsňáci, mladík se zajímá o historii, takže je zahlídnul zběžně v ňákým holyvůdským filmíku, omluvte mou klačtinu.
Kdyby měl být na každý obrátek zákon, tak se po...e. Je třeba se podívat na tr. zákon p kjistých hnutích. Ale byl bych opatrný i na hlazení psa, on i Hitler je hladil a naší někteří ... by se toho mohli chytnout (viz Evropo povstaň). Ale toho by se našlo, co ti kolem něj chlápci říkali, psali. Vypravil jsem za komuny děcko do školy s kšandama americké vlajky a už střecha hořela. Je to o vnitřním postoji k tomu.
Ze zvědavosti jsem si pročetl obvyklou sérii odsuzujících pravdoláskomilných komentářů a řeknu ti k tomu jediné: UBOHÝ JE, ŽE SE LIDI BOJÍ DÁT SI NĚCO NA TRIČKO.
I kdyby tam lidi nosili hákový kříže, komoušský třešínky nebo jiný hnusy - tak prosím. Je to jejich věc a nechápu proč má tenhle stát nutkání kecat lidem úplně do všeho.
Je ubohy, ze kazdy blb si da na tricko symbol skupiny, ktera vrazdi lidi proto, ze maji jinou barvu kuze. A jeste to povazuji za odvaz. Hnus!
To přeci není o strachu To je o slušnosti, taktu, vědomí si souvislostí. Zákon, to je až ta poslední věc, pro takové, co si tím potřebují dokazovat - asi odvahu, když ti připadá, že je to o strach; a také pro takové, co cítí potřebu demonstrovat principy, se kterými by naše společnost nemohla fungovat tak, jak funguje. Žije nás tu hodně na jednom místě, víš, to je pak třeba ošéfovat to víc, než když si někde v jeskyni dali chlapi přes čuňu a tři dny spolu nemluvili. Docela by mě zajímalo, kolik takových odvážlivců vzhlížejících ke KKK, Hitlerovi a podobným by skutečně chtělo žít pod jejich ochrannými křídly. Myslím, že moc ne...
Symbol na tričku? Kdo ho potřebuje?
Všimni si, ten kdo něco ví, nebo znamená, většinou je to nenápadný, slušný, člověk. Stačí když promluví a hned víš s kým máš tu čest. Nepotřebuje žádnou reklamu.
Když někdo potká tebe, honem se podívá na druhou stranu, nebo přejde chodník. Je nějaký rozdíl?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.