Nejste přihlášen/a.
Právě mi byly nabídnuty potravinové doplňky od firmy Akuna.cz, především Alveo.
Mám na potravinové doplňky všeobecně - a na tento způsob prodeje obzvlášť - trochu nelichotivý názor. Ale protože mi moje známá vše líčí v těch nejrůžovějších barvách, včetně úžasých dlouholetých zkušeností a zázračných výsledků, rozhodla jsem se přece jen zeptat, zda s tímto máte někdo vlastní zkušenosti a jaké jsou vaše názory na tyto výrobky tzv. "pro zdravější život" i na systém jejich prodeje.
Děkuji za každý názor.
Akuna je klasický MLM - peněžní letadlo. Znám několik lidí co unich pracovali jako dealeři a je to jen obchod na penízky.
Děkuji za odpověď. Ještě bych přivítala, kdyby se ozval někdo, kdo na sobě vyzkoušel účinky Alvea.
Znám přes známé rádoby víceprezidenty této firmy a jak to říct, celý život se mají dobře a přitom reálně nic nedělají. Kromě zmiňovaných mítingů jak oblbovat lidi a zvyšovat prodeje. Čím víc lidí nachytají, tím lépe pro ně. Viz. akce v lokalitách s nejvyšší nezaměstnaností. Myslím, že mají jedno unikum, že víc podvodná firma, která se ohání tím jak jim jde o lidi a zdraví v celém Česku není a tak expandují na Slovensko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.