Nejste přihlášen/a.
Zažili jste někdy, že jste někoho načapali při sexu nebo masturbaci?
Zažili jste někdy opravdu velikou trapárnu?
Podělte se s námi o to :D
Kdyz nas pri sexu v chorvatskem primorskem lesiku prekvapila vyletni parta, bylo veselo. Nastesti si nas vsimli brzo a prudce zabocili kamsi stranou)
Kdysi me nacapal otec byvaleho, kdyz vrazil do pokoje a ja mela hlavupod pritelovou perinou. Misto aby taktne odesel, zacal s nim rozebirat zitrejsi sklizen obili A ja se pod perinou dusila dobrych 10 minut, protoze mi bylo trapne vyndat hlavu ven
Tenhle příběh nemá se sexem nic společného, ale když jsem jej slyšela poprvé, brečela jsem smíchy. I když jeho účastnici vůbec do smíchu nebylo.
Pracovali jsme ve dvousměnném provozu. Odpolední končila až ve 23,15 a než se lidé dostali v noci domů, dlouho to trvalo. Zvláště některým. Jedna starší kolegyně bydlela na polosamotě. Noční autobus ji dovezl na zastávku za vesnici, ona pak kráčela ještě asi 500 m domů, po jedné straně černý noční les, plný různých zvuků. Příšerně se pokaždé bála. Až na to vyzrála. Protože byla kuřačka, zapálila si najednou 2 cigarety, do každé ruky jednu a rozpažila. K tomu něco mumlala. Občas popotáhla z jedné či druhé ruky. Ve tmě to vypadalo, jako když jdou 2 lidé, kouří a něco si povídají.
Tak to praktikovala pořád. Ale jednou nastal karambol a to doslova. Na neosvětleném kole jel nocí mladý muž, paní vlítl přímo do břicha a porazil ji. Sám upadl také. Tak se oba váleli, vstávali, naštěstí byli jenom odření, nic vážného. Potlučená paní, v očích slzy, povídá vyčítavě: Co jste to dělal, člověče, takhle do mě vlítnout, proč jste se nevyhnul, místa je tu všude dost. A cyklista odpověděl: JÁ KDYŽ JSEM VIDĚL Z DÁLKY JÍT TY DVA S CIGARETOU, ŘEKL JSEM SI, ŽE PROJEDU MEZI NIMI!
A bylo to! Jaga.
Kdysi dávno jsem jedné paní opravoval terasu ve velkém bytovém domě. Pracoval jsem na terase, když průvan zabouchl dveře a nešlo je otevřít a já potřeboval dovnitř pro nějaké věci. Bouchal jsem na sklo, ale bylo silně izolační a paní mě neslyšela. Tak jsem slezl dolů na chodník po hromosvodu kolem terasy jiného nájemníka, který jen v klidu pokuřoval a nijak se nevzrušoval mou přítomností na hromosvodu. Tak jsem to obešel až k domovním dveřím a zvoním u té paní a vysvětlil jsem jí že se mi zabouchly dveře. Čert to chtěl že ta sama situace opakovala ještě jednou. Opět jsem se nemohl dobnouchat na paní domácí a opět slézám po hromosvodu. Opět soused na vedlejší terase - tentokrát jen suše poznamenal svou doměnku podlouženou asi z dřívější zkušenosti "přišel dvakrát manžel domů? Máš to asi blbě vychytaný dnes jsi tu už druhej.." Když jsem zvonil podruhé z toho samého důvodu, mohla se paní potrhat smíchy a pak už byla raději poruce a mobil zapnutý...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.