Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Solidní restaurace s přiměřenou cenou

Od: amadeus* odpovědí: 3 změna:

Zdravíčko,

Scháním doporučení na (opravdu) dobrou restauraci v Praze. Preferoval bych francouzskou kuchyni, ale nebráním se ani jihoamerické, jihoevropské či tradiční české. Cenová hladina by se měla pohybovat okolo tisícikoruny za osobu (tři chody a aperitiv). Přítelkyni chci pozvat k příležitosti oslavy narozenin, ale nebránil bych se ani častějším návštěvám jen za dobrým jídlem. Zatím mám dobré zkušenosti s restauracemi z Kampagroup (Kampapark, Cihelna), s restaurací v Zátiší (která je poněkud dražší), s Ambiente (Brasiliero a Čestr), La Casa Argentina či Café Imperial (které mě poněkud zklamalo)

Uvítám jakýkoli návrh a recenzi, ale se snobárnami to nepřehánějte. Luxus ano, ale nerad večeřím v obleku, když nejsem v práci)

Předem děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Kogo ve Slováči? A super je Ambiente v Dlouhé... takové to klasické české. TO nemá chybu. Vše, co jsem tam jedla, bylo prvotřídní a plzeňské v půllitru... *pivo*

doplněno 03.10.11 17:39:

A co takhle Kolkovna v Kolkovně, nebo Novoměstský pivovar či Červená tabulka?

amadeus*
hodnocení

Kogo je dobrý nápad. Už jsem uvažoval, že tam někdy zajdu. Ostatní jsou pro mě takové ty hospodské typy restaurací (byť kvalitní), ale tam bych radši zašel s kamarády, nebo s kolegy. Přítelkyně na pivo není.

sargo*
hodnocení

0x

Mám něžný vztah ke Kyvadlu v Jámě (ano, ulice v Jámě u Vodičkovy) - vždycky mi tam chutnalo a sympatická obsluha. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]