Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko,
Scháním doporučení na (opravdu) dobrou restauraci v Praze. Preferoval bych francouzskou kuchyni, ale nebráním se ani jihoamerické, jihoevropské či tradiční české. Cenová hladina by se měla pohybovat okolo tisícikoruny za osobu (tři chody a aperitiv). Přítelkyni chci pozvat k příležitosti oslavy narozenin, ale nebránil bych se ani častějším návštěvám jen za dobrým jídlem. Zatím mám dobré zkušenosti s restauracemi z Kampagroup (Kampapark, Cihelna), s restaurací v Zátiší (která je poněkud dražší), s Ambiente (Brasiliero a Čestr), La Casa Argentina či Café Imperial (které mě poněkud zklamalo)
Uvítám jakýkoli návrh a recenzi, ale se snobárnami to nepřehánějte. Luxus ano, ale nerad večeřím v obleku, když nejsem v práci)
Předem děkuji
Kogo ve Slováči? A super je Ambiente v Dlouhé... takové to klasické české. TO nemá chybu. Vše, co jsem tam jedla, bylo prvotřídní a plzeňské v půllitru...
A co takhle Kolkovna v Kolkovně, nebo Novoměstský pivovar či Červená tabulka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.