Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtel bych se zeptat,jestli někdo nemá skušenost s autem na dálkové ovládaní-čínsky výrobek.Je k němu samozřejmě adaptér a s tím mám potíž.Koncovka na něm nesedí k naší zásuvce a když jsem odříznul koncovku a dal jsem druhý adaptér,nedá se nabít.Dá se s tím něco dělat?Nebo kde mohu koupit náhradní adaptér.
Děkuji za odpověď
Ajajaj Čína.
V prvé ředě bych se ujistil na jaké napětí byl původní nabiječka (adaptér). Jestli nebyl náhodou na 110 Volt? A po připojení na naše napětí nedošlo k přetavení pojistky. Ale to je jen úvaha.Je těžké spekulovat,když to člověk nevidí.Foto by nebylo?
Nevím do jaké míry tomu hovíte,ale snad máte ve svém okolí nějakého kamaráda rádioamatéra,který je schopen posoudit co a jak a hlavně není li nabiječka nějak nebespečná-(známe přece dílenské spracování čínských výrobku) např.jednoduchá izolace.
doplněno 12.12.08 19:25:omluva: ve slově zpracování má být Z. Ale mí Češi mí rozumí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.