Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto na DO

Od: majomajo* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtel bych se zeptat,jestli někdo nemá skušenost s autem na dálkové ovládaní-čínsky výrobek.Je k němu samozřejmě adaptér a s tím mám potíž.Koncovka na něm nesedí k naší zásuvce a když jsem odříznul koncovku a dal jsem druhý adaptér,nedá se nabít.Dá se s tím něco dělat?Nebo kde mohu koupit náhradní adaptér.

Děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jambus*
hodnocení

0x

Ajajaj Čína.

V prvé ředě bych se ujistil na jaké napětí byl původní nabiječka (adaptér). Jestli nebyl náhodou na 110 Volt? A po připojení na naše napětí nedošlo k přetavení pojistky. Ale to je jen úvaha.Je těžké spekulovat,když to člověk nevidí.Foto by nebylo?

Nevím do jaké míry tomu hovíte,ale snad máte ve svém okolí nějakého kamaráda rádioamatéra,který je schopen posoudit co a jak a hlavně není li nabiječka nějak nebespečná-(známe přece dílenské spracování čínských výrobku) např.jednoduchá izolace.

doplněno 12.12.08 19:25:

omluva: ve slově zpracování má být Z. Ale mí Češi mí rozumí :)

majomajo*
hodnocení

udělám foto

iicii*
hodnocení

0x

Musis si sehnat adapter,ktery bude mit stejne vystupni napeti jako ten puvodni cinsky! Byva to vetsinou na nem napsane (napr: Out Voltage 9V...) pak by to nemel byt problem nabit...

majomajo*
hodnocení

já jsem to zkoušel,ale tá koncovka je speciální,odříznul jsem konec a napojil,ale nešlo to

chechty*
hodnocení

0x

já osobně mám s těmito věcmi špatné zkušenosti, doporučuji vše vrátit do původního stavu a vrátit prodejci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]