Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pihy vysicí

Od: kubaj* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jednu asi blbou otázku ale zeptám se na krku mi trošku rostou takové pihy vysicí nikdy jsem je neměl je to v pořádku? A kdyby se mi nějaká strhla vadí to moc? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S největší pravděpodobností se jedná o fibromy, lidově zvaných stopkatá bradavice. Pokud vám překážejí, zajděte si ke kožnímu lékaři, který je snadno odstraní. Informace o nich: ottlens.com/...

cuca*
hodnocení

0x

Jiste je vzdy lepsi dojit ke kozni, prohledne, vyšetří, popr.odstrani a vy budete mit klid, ze jste nic nezanedbal, ale tohle bude opravdu spise neskodne, hlavne pozor na klasicke pihy ci znaménka, ktera se zvetsuji, ...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Jsem slyšel, že se dá tahle věc podvázat nití a ono to pak samo odpadne. Je to možné a bezpečné.

uska*
hodnocení

0x

Tyhle bradavičky se dělají v místech tření. U mne je to také na krku od řetízků. Jednou za tři roky musím naběhnout ke kožní, ona je upálí a ucvakne, je to bleskovka, za jednu jsem platila 60,- Kč.

korina*

taky tito fibromky jsem měla , vyrostlo mi to pod prsy kde dochází ke tření dvou pokožek a málo vzduchu. Na chirurgií mi to odstranili , trochu píchla injekce na umrtvení místa a nic jsem neplatila. dojděte si s tím a budete mít pokoj..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]