Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velké přání

Od: veris* odpovědí: 11 změna:
Hrozně by jsem se chtěla stát zpěvačkou nevím jak.Být zpěvačkou byl můj sen už od 6 let.Je tu problém tancuji mažoretky dost mě to baví chci dělat oboje najednou.Mažoretky jsou docela hodně drahý takže by mi rodiče nezaplatily oboje.Nevím jak se rozhodnout*nevi* .Poraďte mi prosím(moc to potřebuji).

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

#zpěvačkou #2938

veris*
hodnocení

prosím poraďte

doplněno 02.10.11 20:56:

vašimi slovy.Já vím ptá se vás na to každý každému na tom záleží potřebuji se rozhodnot 1 nebo 2

ladinpraha*

To už jsi to všechno přečetla? Je tam málo rad?

veris*
hodnocení

není ale jsou to rady na jinou otázku

ladinpraha*
"Hrozně by jsem se chtěla stát zpěvačkou nevím jak."
veris*
hodnocení

já potřebuji radu jestli se kvůli svému snu mam vzdát jiného který prožívam teď.

technikjirik*

staň se zpěvačkou

jabraka*
hodnocení

0x

Veris,je to jen a jen na tobě.Díváš se na ČS má talent?Pokud nemáš v sobě takový talent jako několik zpěvaček,které se zúčastňují soutěže,a k tomu zázemí,aby tě někdo prosadil,tak se známou zpěvačkou nestaneš.

JABRAKA

veris*
hodnocení

měla by sem odvahu se stát zpěvačkou ale rodiče mi to nechtějí dovolit

co mam dělat tancování mě baví stejně jako zpěv

martinaa*

Musis se sama rozhodnout, co je pro tebe vetsim snem a co je dulezitejsi. V zivote o techto vecech budes rozhodovat casto. Pokud rodice nepodporuji zpev, tak tancuj. Zpivat muzes zacit kdykoli, ale tanec se nejlepe uci prave v detskych letech a puberte.

pt®

Od tance bolí nohy. Buď zpěvačkou. - stařenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]