Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Učení se kódovat - jdu dobrým směrem?

Od: pav12 odpovědí: 2 změna:

Zdravím,
je mi 18 let. Pomalu se učím díky jedné webové stránce kódovat pomocí HTML a CSS. Později bych se rád naučil alespoň základy PHP - jednoduchá administrace, apod. - i když do toho mám strach se pustit, neboť matika není můj největší kamarád, naopak s logikou nemám tak velký problém.
Každopádně se chci zeptat, zda se v 18 mám šanci naučit pořádně kódovat a popř. i z části propgramovat stránky nebo jsem začal pozdějc? :)
Z čeho mám asi největší strach je, že se to tak nějak nenaučím všechno :D . Vždycky jsem se hnal dopředu a nidky jsem se nevzdal, ale vna začátku mi vždy chybělo sebevědomí a málo si věřil..
Dá se kódováním (HTML,CSS) stránek uživit a především naučit? Tuším, že naučit se to chce velkou trpělivost, hodně učení a hlavně zkoušet a zkoušet :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobře naučit se to dokážete klidně za rok, ona to zase taková věda není. Php už je o něco složitější, ale jde to v něm i jednoduše. Záleží jakou cestou se vydáte. Začít není nikdy pozdě. I kdybyste byl v důchodu můžete dělat melouchy :-D
Jestli je to na uziveni nevím, podobných lidi je hodně. Musíte vyniknout... Podnikavosti, znalosti, pílí nebo cenou.
Vždyť to zkuste a za měsíc budete mít jasněji.

iz*
hodnocení

0x

Učit se lze v každém věku. Já jsem se s hypertextovým jazykem a s kaskádovými styly začala seznamovat až pár let po padesátce ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]