Nejste přihlášen/a.
chtěla jsem se zeptat, jde prodloužit dobu platnosti pasu, alespon o mesic? nekde jsem se docetla ze ano, nekde ze ne, tak nevim... nebo do tydne vystavit pas novy s platnosti na 10 let. Dekuji za odpovedi
Ahoj. Tak vystavit pas do týdne s platností na 10 let nelze. Vystavění pasu jde na počkání, ale doba platnosti, jestli se nepletu, je asi měsíc a stojí asi 1000 Kč. Prodloužit platnost pasu také nelze. Ale přesné informaci ti řeknou na každém městském úřadě, kde dělají pasy. Je mi líto.
a nestacil by asi pas, ktery konci 4.3.2012, s tim ze chceme 10.10.2011 odlitat a navrat 17.10. prave ze to o 14 dni nevyjde platnost toho nynejsiho pasu
no protoze se musi dodrzet 6 mesicni lhuta platnosti pasu po navratu, jde prave o to ze to prave o 14 dni nevyjde
tak mam strach aby kamose vubec pustili do zeme v Egypte...od ledna maji zprisnene podminy...
Platnost pasu musí být při návratu ze zahraničí půl roku. Proto je lepší si pas vyměnit včas.
doplněno 02.10.11 08:25:Cestovní kancelář Fischer, která nám zařizuje vízum do Egypta, proto jsme letos měnili pasy celá rodina.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.