Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za pavouka

Od: polcik odpovědí: 6 změna:

Dobrý den zají malo by mě jestli nekdo nevite co je to za pavouka dík.

Co je to za pavouka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pavouci.fotobarvinek.cz/... načervenalý by to nemohl být? Pavouci jsou mi lhostejní, ne že bych je nenáviděla, ale ani je nemiluji. Prohlédla jsem pár obrázků, snažila jsem se ho najít a musím vám říct, že mám husí kůži. *klik* Brrr!

hodnocení

0x

Takovéhle obrázky bych na Poradně zakázala, mám husí kůži jako pralinky. To ta bíglí slečna, to je panečku, jiný obrázek!*palec* Ale trochu jsem se pochlapila, prohlédla si fotogalerii a také se přikláním k té potvoře načervenalé. Jaga.

pro obě babky: holky, mně připadá krásný. Za mazlíka bych si ho sice nevybrala, ale je nádherný - jako korálová brož.

lui*
hodnocení

0x

To je přeci Redback, jak se zpívá v jedný písničce tuším od Zelenáčů, nebo od Plavců? *smich*.

Lui, máte pravdu, byli to Zelenáči: "Tam pod prkýnkem hajzlíku, kam jsem si včera sed, byl pavouk, co by na galóny moh čepovat jed, má rukou skvrnu na zadku, tak, jako mám teď já a po tý skvrně červený teď redback jméno má... *haha*Jaga.

Ba ne, pokud vím, tak redback je černý s červenou skrvrnou na zadku. Jedovatý. Dejte pokoj s takovou havětí u nás, ať si zůstane v Austrálii, či odkud je ;)

doplněno 02.10.11 07:51:

Odkaz na Redbacka - nicméně absolutně nechápu, proč na web s podtitulem "domácí mazlíčci"*bzum*

pet02.sweb.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]