Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

houby okoli kladna, slaneho

Od: jsmestastni odpovědí: 8 změna:
zdravim, do jakych lesu (jake obce) se vypravit na houby v okoli Kladna, Slaneho, max 20 km? Dekuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

od Bratronic směrem na Chyňavu a Nižbor, je tam i bývalý vojenský prostor.

jsmestastni
dekuji, rano se vykulim a napisu vam, co najdu :). Petra
jsmestastni
takze dekuji za tip, maxisber to nebyl, ale na smazenici ano a par na ususeni rovnez...
olaf71*

tak teď už moc houby nejdou. já mám na to lidi a ti jezdí do okolí Jevan

jabraka*

Olafe,nějaké houby by se tam najít mohly,ale vojenský prostor,že o něm nevím?A znám to tam celkem dobře.Pokud nemyslíš kopec na Veselé.

JABRAKA

olaf71*

kopec Veselá je v Berouně, také tam bývali vojáci, myslím že tam měli prasečák, kde krmili ty krásné prasce, ktorých bolo škoda zožrať. když pojedete kolem řeky Berounky směr Hýskov,Nižbor, tak v Hýskově se uhne na Chyňavu a jede se pořád do kopce. po levé straně, za polem, jsou lesy, kde se nachází bývalý voj. prostor, který se táhl směrem k Nižboru. přes řeku, na druhé straně údolí, je další voj.prostor Zdejcina. odtud se protivzdušně střežila Praha. pokudf se jede od Kladna, tak přes Bratronice.

houby okoli kladna, slaneho

hodnocení

0x

Jsem sice z úrodného Polabí, ale každým rokem jezdím s vnoučkem podívat se na nádherné parní lokomotivy do muzea v Lužné u Rakovníka. Je to trať Praha, Kladno, Rakovník. A tam okolo Řevničova a Lužné jsou nádherné hluboké lesy a domorodci říkají, že tam roste opravdu spousta hub. Nikdy jsem to nevyzkoušela, ty mašinky nám zaberou celý den a cesta domů je dlouhá. Tak to vyzkoušejte. ;) Jaga.

jsmestastni
zdravim, dekuji i za toto doporuceni, znamenam si! pet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]