Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam ukládat dobré odkazy a odpovědi

Od: 222hel* odpovědí: 7 změna:

Když si čtu odpovědi na některé otázky, nebo odkazy a líbí se mi, tak si je chci uložit. *cteni* Prozraďte mi, jak si takový odkaz, nebo odpověď ukládáte vy? Děkuji všem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ateus*
hodnocení

0x

Jako záložku do prohlížeče? To mi přijde nejjednodušší. Pokud máte strach, že se stránka může smazat... tak asi do souboru (Notepad, Word...).

hodnocení

0x

Tak odkazy na dobrý stránky si v Opeře ukládám do záložek a ty mám na liště záložek, aby byly neustále po ruce.

cinematic*
hodnocení

0x

Ukládat se jednoduše dají i tady, stačí vpravo vedle otázky kliknout na ikonu "Přidat k oblíbeným".

222hel*
hodnocení

Vpravo vedle otázky nic nemám, nevidím to, nemohu to najít?

doplněno 01.10.11 01:01:

Promiňte slepci...už vidím*ua*

doplněno 01.10.11 01:12:

Ach jó, nyní jsem si asi deset otázek uložil, ale jak se k nim dostat?

V oranžových rubrikách stačí kliknout na Moje Poradte a tam na Oblíbené otázky... A většinou pomohou i FAQ...
doplněno 01.10.11 11:41:

doporučil bych ve volných chvílích klikat na jednotlivé rubriky a seznamovat se s jejich obsahem... je tu skoro všechno...

222hel*
hodnocení

Děkuji, není to se mnou jednoduché. Mohu se zeptat co je, A většinou pomohou i FAQ...

Vpravo nahoře v oranžovým řádku...FAQ časté otázky, zkratka anglického výrazu Frequently Asked Questions

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]