Nejste přihlášen/a.
Nemůžeš někoho donutit, aby s tebou chodil. Když ta holka nebude chtít, tak budeš muset jít o dům dál. Věnuj se zatím nějakým koníčkům, učení a ještě si počkej tak 2-3 roky, nejraději ještě tak 5 let. Víš, na chození s někým, musejí být dva. Můžete být zatím jen kámoši a je to nejlepší. Stejně jí nikam rodiče s tebou nepustí, jestli jí je tolik co tobě. Jakub
Brat nikde nenajdeš recept na 100%... nicméně najdeš, ale par rad jak na to... měj otevřené oči...sleduj co ma ráda,sčeho ma radost...dále naslouchej ji... vyslechni ji když si bude chtít postěžovat... nedělej machra chovej se prirozeně pokud na ní máš tak to zvládneš taový jaky jsi a ne machrováním a hráním na něco co nejseš... dej ji najevo že o ni míš zájem...buď hodný. Udělej ji občas radost... pozvi ji někam i kdyby jen na procházku pořád lepší než nic... povídej si sní a to už pak jde samo... i když je ti 13 všecko teprv poznáš sám... ale tak aspoň nějaké rady... je jich ještě více to sem vzal jen obecně co mě napadlo v hlavě
Hodně štěstí...
Nezlob se, ale z Tvé otázky tak nějak cítím, že jsi dost namachrovaný. CHCI chodit s holkou, chci umět zpívat, chci být bohatý a chci a chci. Tomu jsme se smáli už, tuším, v Mrazíkovi. /Chci ženicha, chci být bohatá. JÁ CHCÍÍÍÍ/. Tvůj dotaz by se dal určitě formulovat jinak, třeba: Líbí se mi jedna dívka /holky jsou jen u zedníků/, jak se s ní mohu blíže seznámit? A bylo by to.
Možná, že o Tebe právě proto neprojevuje zájem, že ji chceš "stopro sbalit". Děvčata si totiž většinou vysnila prince svého srdce úplně jinak, něžného, milého, pozorného, obzvlášť ve třinácti. Jaga.
A určitě se všechno změní k lepšímu, jak píše jakubdeda, máš ještě nejmíň 5 let času a za tu dobu bude všechno jinak - změníš se Ty a změní se i ta děvčata. Uvidíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.