Nejste přihlášen/a.
máte prosím někdo zkušenost s hleny ve stolici u dospělého? V létě jsem prodělala kampylobakterii (hlen s krví), přeléčeno ATB, další stěr byl již OK, ale od té doby se strašně moc pozoruji a už to mám asi v hlavě Kdybych nezkoumala stolici a nechala ji normálně spláchnout, tak bych si ničeho ani nevšimla, nemám žádné problémy, mám stejnou váhu, chuť k jídlu, žádné bolesti břicha, celkově se cítím dobře. Jen jsem si všimla, že na na stolici je hnědý či oranžový hlen, není ho nějak strašně moc, ale je tam. nevíte, z čeho by to mohlo být? Netrápí mě zácpa ani průjmy, na velkou chodím 1-2x denně, po prodělané kampylobakterii spíše 2x. Je mi to trapné o tom psát nějak podrobně, ale jsem alergik, od loňského jara, kdy mi propukla velká alergie (jarní pyly, rozteče, venkovní plísně, ... ) mám už x-měsíců zadní rýmu, kterou neustále polykám, beru sice léky na alergii, ale té zadní rýmy se ne a ne zbavit ... a tak mě napadá, zda by se rýma nedostala až do stolice, že ji střeva nestráví ...? nebo i třeba alergie potravinová na něco? Mám strach, aby to nebyl nějaký střevní zánět - UC nebo Crohn ... ale na druhou stranu nemám žádné jiné problémy, které se u těchto nemocí popisují ... díky za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.