Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Značka oblečení Dobermans Aggressive

Od: marek25* odpovědí: 15 změna:

Ahoj

Našel jsem pro mě neznámou značku Dobermans Aggressive a moc se mi líbí.

Jenom mě odrazuje že to je polská firma. Máte někdo zkušenost z kvalitou?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ono spíš záleží na tom, jestli to prodává renomovaný obchod. Každý si může vymyslet značku, třeba "Přítulný jezevčík", ale solidní obchod to k prodeji nevezme, pokud tam kvalita nebude.

marek25*
hodnocení

právě že to nikdo moc neprodává. našel jsem to na aukru a asi 3 kamenný obchody. věechny jsou trochu z ruky aby se člověk přesvědčil o kvalitě

hankauk*
hodnocení

0x

Marku, tak se s prodávajícím domluvte, za jakých podmínek je možné ev. zboží vrátit. Moje kamarádka má např. vel. 38, ale je vysoká. V hodně případech se stane, že se jí líbí třeba bunda, kabát, halenka, ale jsou jí krátké rukávy. Musí si to tedy vyzkoušet. Vy třeba budete mít velikost 52, ale budete v prsou širší. Taky musíte zkoušet v obchodech. Navíc... stává se dost často, že dvě značky budou mít sice stejné číslování oblečení, ale velikostí se mohou lišit.

A jen tak mimochodem... Reserved je třeba taky polská značka. Některé věci jsou OK, jiné ne. To, co jsem viděla na odkaze, vypadá dobře. Já bych se toho nebála. A boty Adidas, Nike apod. si taky koupíte, i když jsou vyrobené v Číně či na Taiwanu, že? *smich*

majsterjoe*
hodnocení

0x

ja se zeptam jinak. je to spise takova pravicova znacka, nebo znacka kterou si privlastnujou pravicaci?

hodnocení

0x
marek25*
hodnocení

tenhle link jsem nepochopil.

šlo mi o zkušenost s výrobkem jestli někdy něco od tehle značky nemá.

v google umím hledat taky

mirdas*

Ahoj zajimalo by me jestli ma dobermans aggressive nejaky nacisticky vyznam a nebo jestli je to pro urcitou skupinu lidi jako treba metalove obleceni nosej metalaci moc se v tom nevyznam ale maji moc pekne obleceni odpovi nekdo?

marek25*

tak jsem to našel v jednom obchodě v Praze a můžu říct že to je hrozná katastrofa. na netu to vypadá fakt hodně dobře ale na woko to je hrozný. hodně mě to překvapilo škoda

paklic007

zdravím Marku25, také se mi zalíbilo oblečení Dobermans Aggressive a hledám nějaké obchody v Praze, kde jsi prosím byl?

marek25*
hodnocení

Autodíly M3ANáchodská 2528 / 63a193 00 Praha 9 Horní Počernicedoplněno 13.10.11 21:08: autodilym3a.wz.cz/... to autodíly tady je link ale věci tam nejsou ale maj je na prodejně
paklic007

jo, díky moc, a maj tam výběr nebo jen něco?

roman5*
hodnocení

0x

Já mám zimní bundu značky Dobermans Aggressive,a je made in Turkey *palec*.A jsem naprosto spokojenej.

faster
hodnocení

0x
Koupil jsem si bundu corps 33 a zhruba po tydnu mi zacaly vypadavat patenty(vypadly 3 z 5)a tak po mesici se zacaly parat kapsy zevnitr a to jsem tam nedaval nic tezkeho...

figh
hodnocení

0x

Už dávno značka Dobermans Aggressive není kvalitní značkou. Dvakrát jsem si v poslední době objednával zboží a to trička a tepláky. Bohužel jak u triček ,tak stejně u tepláků došlo po prvním oprání k částečnému (na některých místech dokonce úplnému) odstranění potisku. Podotýkám že jsem prádlo pral na šetrný program a to bez ždímání .Po odeslání zboží jako reklamace jsem se cca po 2 týdnech dozvěděl, že firma reklamaci neuznává z důvodu nešetrného praní. Dřívější trička a mikiny od této značky jsou po několika letech stále s nepoškozeným potiskem a nynější zboží vydrží jedno, maximálně dvě praní a můžete věci vyhodit,neboť potisk vypadá otřesně.Firma Doberman´s Aggressive mi samozřejmě nesdělila, jaký doporučuje cyklus praní (dle kvality zpracování pravděpodobně raději žádný). Již s touto značkou na dobro končím a doporučuji všem, kteří přemýšlí o koupi jakéhokoliv zboží od této firmy, tak budete zklamáni. Jednoznačně nedoporučuji!Pro ilustraci přikládám fotky .Logo na teplácích bylo původně sítě černé, takto vypadá po dvou vypráních. Ještě párkrát operu a logo tam nebude vůbec. To samé u trička (ostatní potisky na tričkách dělají to samé) .Tričko mělo původně šedou barvu s bílým potiskem. Stačí 2 x vyprat a tričko má neurčitou barvu a potisk se odlupuje a vytrácí.

Na požádání klidně nafotím zbylé torza potisků na ostatních

jan

Pozor na podvodný eshop AGGR.CZ! Vracel jsme zboží po 3 dnech od přijetí kvůli nekvalitnímu potisku. Ani po měsíci nemám peníze na účtu s tím,že podle nich jsem trika zničil já a nic mi nevrátí i když podle zákona na to mám právo! Přitom tahle polská značka je na internetu známá tím, že jejich potisky jsou nekvalitní a nevydrží ani jedno praní! Bohužel,já si před nákupem tuto polskou firmu na google nevyhledal.V tuto chvíli předávám podnět k ČOI a budu to řešit soudní cestou přes právní ochranu společnosti DAS.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]