Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyndat už zahradní hadici?

Od: cobrak* odpovědí: 7 změna:

Dobré odpoledne všem.

Chtěl bych se zeptat, už jste vybdali po zimě zahradní hadici? Já bych jí už potřeboval, ale nevím, jestli ještě není brzy (mráz).

Je to pro mě hrozné dilema :-D Myslíte, že bude ještě v Praze mrznout tak, aby to hadici zničilo?

Díky všem ;)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Cobrak. Nepřemýšlej a vyndávej...

cobrak*
hodnocení

Určitě se nemusím bát?

Bát čeho? I kdyby přišel mráz a hadice zamrzla tak přece stačí jen počkat, až to rozmrzne (případně přenést do tepla) a jede se dál. Mráz hadici neroztrhá. Zato čerpadlo jo - to se mi povedlo loni, nějak touhle dobou - jsa přehnaně optimistický, zprovoznil jsem čerpadlo a i vcelku slabý mráz jej rozškubnul.

hop®
hodnocení

0x

Já ji loni na chajdě zapomněl uklidit (jhen jsem ji "vylil"), a po letošní "zimě" nedošlo k žádné újmě. Ale už jsem chajdu zavodnil a čekám na léto.
Hadice bývají z pružného materiálu, a i kdyby přišel přízemní mrazík tak to hadice přežije, nebál bych se toho!

hodnocení

0x

Po použítí by bylo dobré ji ,,vylít" a nechat nataženou. Mrazem může prasnout ve skrutu. Záleží taky na tom zda byla koupena za pár korun nebo je značková kvalitní.Třeba Gardena.

hodnocení

0x

Hadici mám venku už od pátku. Letos je velký nedostatek vláhy, tak jsem potřebovala zalít jehličnany. Kdo je máte, zalijte a často, jinak jsou dost náchylné na uschnutí.

S hadicí se určitě nic nestane. Jaga.

cobrak*
hodnocení

Tak poslušně hlásím - hadice vyndána! :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]