Nejste přihlášen/a.
Ahojky.Myslíte že je možné aby se někdo připojil na mně myslím na můj kabel?Mám net od UPC,kabely vedou bytama skrz podlahu(tím myslím že v každým bytě je provrtaná podlaha a takhle až nahoru).Mám svůj modem s přidělenou ip adresou.Děkuju .
Nemůže. A i kdyby se to někomu nějakým omylem povedlo, tak v routeru vidíš všechny, kteří mají přidělenou IP adresu.
Ja bych rekl ze opak je pravdou prave ze muze ale musi znat tvou IP to za prve a za druhe router ukazuje pouze IP co jsou za routrem i kdyz mozna ty nove routery ukazuji i ty co sou pred nim i kdyz sem o tom jeste neslysel...
Nemusi a asi nezajima ale psal si ze tam vidis vsechny IP ale ja si myslim ze vidis jen ty co sou za routrem a ne pred routrem a to je podstatny rozdil bylo to mysleny tak ze by videl potencionalne pripojeny lidi na tom jeho kablu ale vlastne stejne by se nemohl pripojit protoze na jedne IP muze byt jeden pc pokud to nema rozboceny tim routrem nebo nejak jinak...
Děkuji vám za odpovědi,ještě akorát co je router ,vím tak akorát kůlový,možná tak co je modem,to je ta krabička na zemi co je pak zapojena do krabičky u mně v bytě
.
Modem nebo router je obvykle černá krabička, která je zapojena do společné anténní zásuvky ve zdi. Teprve z té černé krabičky jde tvůj internet. Obvykle je to modem a k němu se dají připojit kabelem 2 PC a telefon, pokud ho máš nasmlouvaný. Pokud chci připojit více PC nebo bezdrátově notebooky, připojím za modem wi-fi router, který mi po bytě vysílá bezdrátový signál. UPC mi dodá signál do modemu a pak už je na mě, co s ním udělám. Modem má přidělenou svoji IP adresu a co se děje na kabelu před modemem už není moje starost. Občas si zkontroluji rychlost internetu, jestli zhruba odpovídá nasmlouvané a víc neřeším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.