Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jestli někdo nezná nějakou radu aby se mi nerozjížděl zip u kalhot (kromě toho že si ho mám dát celý vyměnit). Mám tento problém u skoro každých kalhot a je to docela problém...přece jenom nemůžu každou minutu koukat, jestli se mi ten zip rozjel :D a je podle mě škoda ty kalhoty vyhodit jen kvůli tomu.
Děkuji
Tak ja mam reseni.stalo se mi to u jednech monterek s umelym zipem.
Vyresila jsem to tak, ze na jezdce prostrcim gumicku a kdyz zavru zip, dam druhy konec pres knoflik.
Ovsem, gumicka musi byt pevna a ne moc dlouha.
doplněno 08.03.14 12:03:A neni to tim, ze se vam kalhoty "sráží"b pak kdyz je ma clovek hodne natesno, tak se ten zip rozjizdi...
Nebo zkusit jezdce malinko primacknout z kazde strany klestemi, ale pozor at ho neznicite..
Děkuji všem za rady určitě vše vyzkouším ale nejvíc se mi líbí to s tim kroužkem od klíčů
Pokud se zip rozepíná,je to znak,že je obroušená zarážka jezdce,která se nadzvedává držátkem.To lze opravit jen výměnou jezdce..Proto střádáme staré zipy aby byl výběr velikostí. Jezdec se nasune spodem,zarážky se stahnou,jsou nalisovány.Zip se pak dole sešije.Když se rozpadá ,stačí jezdce kleštěma trochu zmačknout,ale pozor,je tvrdý a křehký,lehce praskne.Pak už jen vyměnit.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.