Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ziskat zpět ztracenou lasku

Od: rene75 odpovědí: 4 změna:

Nahodou sem našel Vaše stranky a potřeboval bych také poradit jak ziskat zpět ztracenou lasku.

Mou milou jsem poznal když sem přišel z vojny,představil nas náš společny kamarad a v tu chvili to mezi nama zajiskřilo a začaly jsme se pravidelně schazet,po čase sme si našli byt a začaly i společně žit.Ale sve problemy jsme nedokazaly řešit jako dospěli lide,proto jsme se rozchazely,schazely,atd,ale vždy sme si našli cestičku k sobě,protože jeden bez druheho nemohl byt.V našem vztahu byly i krasne chvile a pamatuju si např.,že jsem se nepohadaly třeba 5 let v kuse a každy mi to zaviděl a lide si o nas řikaly že jsme se narodily jeden pro druheho a že jsem si souzeni např.ja když mam narozeniny,tak Ona ma svatek,Ona když ma narozeniny tak ja mam svatek-nahoda?Děti nemame a nejsme svoji,když je chtěla Ona tak ja sem se na to necitil byl sem ještě mlady a nepřipraveny jsme od sebe 6 let.Ale když sem je chtěl ja tak bohužel se objevila zakeřna choroba,ktera ji už neumožni mit děti.A ja jako jeji životni partner sem nezazařil v jejich nejtěššich chvilich,protože sem nedojižděl za ni do nemocnice,za co se strašně stydim a prosim ji doted o odpuštěni i když sem měl sve duvody,ktere ji nezajimaji a nedokažu ji je vysvětlit-bohužel v tomto ma pravdu.Když přijela z nemocnice vše bylo sice v pořadku ale ja si myslim že už to v ni vřelo a už si mě tak nevažila tak jak dřive.Byly jsme spolu krasnych 16 let a před 5 tydny mi zdělila něco co mi vyrazilo dech,podlomilo kolena a obratilo muj život narubyNĚKOHO JSEM POZNALA a miluji ho a momentalně s tim nemužu nic udělat.

Na toho člověka ktereho si našla neslyšim nic dobreho,hlavně že ma nasilnicke sklony když se napije a ja se o ni neustale bojim aby se ji něco nestalo jelikož je nemocna,tak ji zkoušim nějak dostat ke mě zpatky,ale nedaři se mi to.Každy mi radi jinak at na ni zapomenu,at si najdu jinou,že ji to rani a přiběhne sama,ale ja ji nic takovyho nechci udělat ja takovy nejsem a Ona to moc dobře vi.V prvnich 3 týdnech sem strašně blaznil a moc to bolelo,ja hlavně nikdy nic podobnyho nezažil ani jako mladej,tak sem se opil a šel za ni domu a přemlouval sem ji at se mi vrati,ale to sem asi neměl dělat protože sem vypadal jako slaboch,ted už to tak nebolí ale musim naní neustale myslet,hlavně aby se ji něco nestalo,ale podle Ni se prej ten člověk změnil,ja a ti co ho znaji s tim moc nesouhlasi.Takže mě cely dny šrotuje hlava a nedokažu se soustředit na nic a už se to odraži i v praci.

Prosim poradte mi někdo jak ziskat zpět někoho koho jsem ztratil a už mi nevěři.Budu vděčny za každou radu,Předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mamca23*
hodnocení

0x

Nebudu radit,spíše můj názor...Je pravda,že jste spolu zažily dlouhá léta být spolu a zároven i nebýt.Je však pravda ,že my ženy se necháváme rády dobívat.Nemyslím si že muži neee,to ne:)Ale přece jen,když muž pláče o to,aby dostal ženu zpět,je takové emotivní a pro ženu,která si již mezi tím někoho našla,nebo se ji zalíbil jiný,dost naivní a po pravdě takové ponižující..Prominte,nemyslím to špatně.Já dostala kdysi dávno(ted již mého muže)taky do špatné situace kdy i plakal,opil se a prosil mě,ale nějak to nepomohlo.Myslím si,že jste spolu dlouho a hlavně jste začly zdřejmně brzy.Tak,že jste navzájem nepoznaly jiné hluboké vztahy a jiné zkušenosti.Já tenkrát nevěděla co dělat(toho,nebo toho)no bylo to opravdu těžké.Stále jevil o mě zájem,pomohlo až to,že mi kamarádka opravdu toho druhého vymluvila.A řekla mi i jeho jiné stránky,ne jen ty skvělé.Nevím asi záleží na člověku.Je však pravda ta:ČÍM VÍCE NA NÍ LPÍTE,TLAČÍTE,TÍM VÍCE ONA BUDE CHTÍT OD VÁS UTÉCT.Kdyby tahle situace byla opravdu jen dočasná a ona by měla zájem jen a jen o Vás,Vy by jste to určitě cítil a ona by se přes Vaší touhu a pláč moc ráda vrátila zpět.Pokud je,ale zamilovaná někde jinde,budto vše ukáže jen čas(jak říkáte,že je tak špatný a zákeřný v opilosti apod.)Ale i tak jistota k návratu pak k Vám jistá už není.Zdřejmně jste hodný,citlivý člověk to je pěkné,ale v dnešní době chcou ženy (i když jsem žena)musím to uvést,chlapa hodného,něžného ale zároven MUŽE,který se před ní jen tak nesesype,at se jedná i o takovou situaci.Zkuste se v této tíživé situaci věnovat nějakým jiným zálibům,zajdete se pobavit i když se Vám nechce,zkuste se spojit s nejbližším kamarádek,se kterým máte hodně společného a v nejhorším případě(než slzet v posteli)najedte na seznamku a třeba si tam jen tak s nějakou kočandou o Vašem problému promluvíte,zároven se seznámíte a možná příjdte na to,že i jiní jsou v podobné situaci.A debatou to začíná:)Hodně štěstíčka přeji at k návratu ke své milované(může jít ale taktéž o zvyk na ní po tolika letech) nebo ba naopak k seznámení podobně smutných a neštastných slečen ,které poznáte a třeba se Vám u některé poštěstí a Vy budete mít náladu úplně na něco jiného,než se užírat pořád Vaším problémem.Mějte se pěkně...

rene75
hodnocení

Jsem rád,že se někdo ozval a o to víc,že žena,kdo muže poradit chlapovi o ženách,než žena.

Pišete,že jste do podobné situace dostala nyni Vašeho manžela a pak se rozhodla pro něj, proto že Vam to rozmluvila kamaradka.Myslím,že jste z Vašeho manžela udělala nejštastnějšiho chlapa na zemi.Ona ma jen jednu tu spravnou kamaradku ktera take nelenila a poschaněla si info o něm a vysledek byl takovy,že se u mě okamžitě stavila a musel sem ji nalit panaka se slovy tak aspon viš jak mi je.Jen co bude mit čas tak se pry u ni musi stavit a popovidat si s ni.Ja osobně si myslim,že to taky nedokaže,ale kdyby to dokazala a Ona se bude chtit vratit,tak ja momentalně nevim jestli bych ji ještě chtěl na zpět,určitě ne hned.Asi sme si tak souzeni nebyly,když mě dokazala udělat takovouhle věc no uvidime co přinese čas.Každopadně sem rad že jste mi napsala a dam Vam pak vědět jak to všechno dopadlo.Přeji Vaši cele rodině hodně štesti do budoucna a ještě jednou děkuji za nazor.

ps.pozdravujte manžela. René

jakubdeda*
hodnocení

0x

Nemám zatím takové zkušenosti s rozchodem holky. Ale jestli je ten přítel Vaší holky násilnické povahy, tak se nezmění. Má to v povaze. Možná ted, když je to nový vztah, tak se ovládá, ale po delší době ji může začít nadávat, omluví se, ona odpustí.Pak jí může jednu ubalit, omluví se a ona zase odpustí, ale pak pochopí, že to asi jiný nebude a odejde od něho. Je to jako u ochlastů, stále jen se omlouvají a přísahají, že pít nebudou, ale nepřestanou stejně.Je to pěkně blbý, čekat až to pochopí a vrátí se k Vám. Nejste nějaká azilová zastávka. Ted bych se tedy věnoval svým koníčkům, práci a třeba i se s nějakou holkou kamarádil. Třeba potkáte nějakou do které se i zamilujete. Nebudete přece čekat, až zase u Vás zazvoní. Ona asi tak na Vás moc nemyslí, jako Vy. Neříkám, abyste na ní uplně kašlal, to asi moc nepůjde, když jí milujete, ale nehrabal bych se v tom ted. Žil bych svým životem a uvidíte co bude dál. Hlavně se neopíjejte, nebo do toho spadnete.Ju? Jakub

doplněno 02.10.11 08:03:

Jo ještě bych chtěl říci, když budete ped ní jejího nového kluka pomlouvat, tak naschvál Vám bude chtít dokázat, že nemáte pravdu. Možná jste jinou dívku nepoznal, a ted si nedovedete představit, žít s jinou. Ale je hodně holek hodných, není jenom ona. Ju?

rene75
hodnocení

Nechci se nějak vytahovat,ale kolem mě se motaly vždy pěkny žensky a taky sem jich dost vystřidal,třeba i 3 za jednu discoteku a na vojně to bylo ještě vic, do doby než jsem Ji poznal.To Ona mě ukazala co to je vztah,mit někoho rad atd.,da se řict že si mě převychovala a je ze mě již dlouho jiny člověk.Když mi vypravěla co si prožila Ona s prvnim chlapem tak sem jen ziral,mlatil ji,ponižoval ji,a dokonce měla i pistoli u hlavy,jeji druhy chlap ji dokonce prodaval v hospodě za dvě piva a pak sem na řadu přišel ja a choval se k ni normalně,ukazal sem ji že nejsme všichni stejni a že se mnou bude v bezpeči a nic z toho ji nehodlam dělat a svuj slib sem dodržel,ale bylo to asi tou nemocnici kam sem nedojižděl,měl sem sve duvody na ktere se ted nechci vymlouvat,protože na toto asi žadna vymluva neexistuje.

Ještě před rokem sem dokazal skolit 110 kg chlapa v ringu hned v prvnim kole,ale před 6 týdny me skolila 60 kg ženska,co nadělam to je život a ted se s tim musim poprat po svym, ja se tak nějak pomalu ale jistě dostavam zase do formy.Řikam si že to tak mělo byt a že všechno ma své duvody,možna že to jsou ty BOŽÍ MLYNY,trest za to jaky sem byl kdysi davno člověk,ale jednu věc bych nedokazal a to uhodit ženskou.Minule sem se s ni bavil a na konec sem ji objal a Ona mě taky a s usměvem na rtech sem od ni odešel od té doby sme se neviděly,ale srdce mi řika že vše bude dobry,ale nebude to hned a ja vim že ona to citi taky tak.

Žijeme v malem městečku kde je malo obyvatel,kde spiše počtem převladaji muži,takže se každy zna s každym.Neni člověka,ktery by nas neznal a nechapavě by nezakroutil hlavou se slovy za koho mě to vyměnila.Jeho kamarad mě o něm řikal že je to psychopat,ktery ma sve dny,jednou je moc mylí ale sou dny kdy i on radši jde od něj pryč a to je chlap.Podle Ni se pry změnil,ja tomu nevěřim a taky si myslim že to Ona taky vi,ale chce si ho převychovat stejně jako kdysi davno mě-to je muj nazor.

Ja sem se dostal do takoveho stadia,že už nevim jestli bych ji ještě chtěl,znate to jednou jak to udělaš mužeš to udělat znova a taky sejde s oči sejde z mysli.Na mě v praci žensky dělaji pry lov,že už nejsem hajeny,ja se tomu musim smat,ale je tam dost pěknych a mladych slečen tak nevim nevim.Nechavam všemu volny pruběch a uvidime co přinese čas.

Děkuji za odpověd a přeji hodně štesti v životě a at nemusite řešit takovéto věci. René

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]