Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PayPal pladba se stránky esemes zprávou

Od: tereza00* odpovědí: 3 změna:

In order to use the Service you must:

have a mobile phone with text messaging capabilities and be authorised by your mobile carrier to use premium text messaging services;
have a plan or prepaid contract with your mobile carrier that enables you to send and receive premium text messages for Mobile Carrier Purchases;
have a mobile carrier which is part of PayPals network of participating mobile operators;

Jestli to chápu tak jim pošlu svoje číslo odečte se mi kredit a pošlou mi kód. Ale vadí jestli mám T-Mobile s kreditem?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To je nějaká novinka? Mě přes paypall žádný sms nechodí natož pak placený. Všechno šlo nastavit na komunikaci přes mail. Z mailu pak mám nastavený přeposílání na mobil abych viděl když se na účtu něco děje.
doplněno 08.03.14 12:06: Pravda je že jsem pro jistotu k paypall účtu pripojil konto z M,BANK na které převádím jen přibližnou částku kterou hodlám utratit. Vedení konta i všechny operace mám zdarma a na peníze z rodinného účtu se mi nikdo nedostane i kdyby nakrásně přístup do paypal prolomil.

hodnocení

0x

tak pokud nejsou zablokovaný uživatelem, T mobile (ať už paušální, nebo předplacenkový) podle mě skoro jistě prémiový SMSky umožňovat bude, proč by to nedělal?, základní nastavení bude "prémiové SMS povoleny"... (jestli má smlouvu s PayPalem, to teda netuším)

tereza00*
hodnocení

Děkuji já jsem si nebyla jistá :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]