Nejste přihlášen/a.
Vážení kolegové, přátelé. Přišla jsem na to, že 11.3.to bude 5 let, co jsem se na této poradně zaregistrovala. Udělám oslavu, jo? Bude tatarák s česnekovou topínkou. Pro ty, kdo tatarák nejí, bude grilované kuře s čerstvým chlebem, 2 druhy zeleninových salátů a 3 druhy dipů. Na talířích budou kousky sýrů a ořechy, čipsy, tyčinky, olivy. Piškotová roláda plněná šlehačkou, zmrzlina a ovocný salát. Pivo, minerálky, kola, čevené i bílé víno. Dobré kafe z presu.
Příjdete?
p.s. Zapomněla jsem na slovíčka "jako" a "kdyby".
Nebudu se táhat s flaškama! Pošleme děcka se džbánem nebo koulí zlustru do hospody za rohem. Mají na čepu Ostravu, Kozla, Plzeň, Radečka a nějaké ovocné. Když se s hospodou domluvíme, můžou ho i nařezat.
S koulí z lustru to není originální. Když jsme na bramborové brigádě šli pro pivo s bustou Lenina, to byl teprve ten správný prů*er! Ještě že měl aspoň dost dutou hlavu, pokud si pamatuji, tak asi na 5 piv...
Samozřejm, že ANO! Přijdu jako první a odejdu jako poslední! Ještě se zeptám, vstupné je dobrovolné?
Ale tak to samozřejmě není problém! Zrovna jsem se chtěl zeptat, co přinést s sebou!
Babčo, přijedu, zelíčko klidně přivezu! Nikdy jsem v OV nebyla.
27. 3. jdu na nějakou nepříjemnou operaci /nakonec, která je příjemná? že/, tak kdyby něco, ať si na tom světě ještě něco užiju. Už jsem dědovi vybrala 2 vdovy z okolí, aby měl případně za mě náhradu. Jenže nechce ani jednu z nich.
Jenyku, měním pivo za tataráček, ten miluju, pivo nepiju vůbec, ani trochu. Takže měním, platí?
A Tobě, babčo, hodně zdraví do další pětiletky. A´t jich oslavíš ještě hodně. Ty Tvé rady o pejscích /a nejen o nich/ jsou moc prima. Tak nám vydrž! Všechno nej nej přeje Jaga.
Páááni, to je paráda! Spousta fajn lidí! Vaši pejsci a kočičky jsou ze srdce vítání. Těch kuřat udělám více.
To je bezva, to je mi hezky po duši.
Hope, píšu že udělám více kuřat, ne kostí. Ty oberu já
Nóóó, zrovna kuřecí kosti bych asi pejskům nedával.
Ale jinak to vypadá na pěknej mejdan!
Jasně, jen Minda měla zájem o kosti pro pejska, nemyslím, že je to rozumný nápad.
Děkuji za pozvání, určitě přijdu a dotáhnu s sebou jakože domácí pečenou roládu. Tu umím upéct fakt dobrou, doma se po ní děti oblizujou až za ušima. I pes by se oblízl, ale před ním to raději schovávám.
Jinak Babkazov, gratuluji. Pět let, to už je hromada dobrých rad, co jste napsala, viďte.
moula, to mi dáváte těžký úkol. To nebudu umět. Ostrava-Jih, s tím musíte vystačit a pak jet za vůní topínek a za zvukem smíchu.
Zlatí moji, toto je krásné popovídání a počtení. Děkuji vám. Má to však jednu nevýhodu, mám pocintanou celou klávesnici.
Dobrý den, "babkazov", přeji
Vám k dnešním pátým narozeninám
všechno nejlepší, hlavně hodně dalších dobrých rad
pro ty, co mají doma pejsky.
- pt
Protože dobré společnosti a dobré kávě já téměř nikdy neodolám, tak hlásím i já příchod a zdravím všechny své zdejší kolegy a kolegyňky. Klepu čelem, protože mám plné ruce. Snad nepohrdnete uzeným (ještě je teplé z udírny) ze sladkého jsem vsadila na domácí větrníčky a věnečky. Naší dnešní oslavenkyni kytičku fialek (vím, že to není nic extra, ale snad potěší) ale hlavně s sebou táhnu heligonku, protože řádná oslava se bez muziky neobejde (jen zpívat musíte sami, nechci vás trestat) . Ale kdo nemusí harmoniku, já se neurazím, když dáte přednost kytaře. Babča Jaga na ní ještě jistě nezapomněla hrát a když tak jí vystřídáte vy ostatní. Víc jsem toho vážně nepobrala. Jen doufám, že admin zase nepřijde jako poslední a nedá se dlouho přemlouvat, ať přijde také chvíli pobýt mezi svůj "pracující lid"
Stálé a pevné zdraví přeji všem ...
tak to jsem o něco přišla, včera 11 jsem nebyla doma . Měla jsem práci na zahradě a na večír na mě padl splín , zatopila jsem ve starých petrách, udělala jsem si horké slívovicové pití s citronkem , zhlédla zprávy a odkráčela nahoru do pelíšku , chvilku si četla Karla Rodéna a dobrou noc.Tak to jste si užili, to je slušné výročí, gratuluji. Korina
Rio, děkuji. Musím se smát, když se podívám na fotku vaší kočendy. Kdysi jsem hlídala dceři kočku. Nějaká orientálka s dlouhou srstí a rozpláclým čumáčkem to byla. Když jsem vzala do ruky kartáč, tak si sedla právě tak, jako je na obrázku ta vaše. Občas tu tlapku s drápy zvedla výše a úplně jsem slyšela, jak říká: Tak pojď! Jen si zkus!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.