Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Udělám oslavu. Příjdete?

Od: babkazov® odpovědí: 37 změna:

Vážení kolegové, přátelé. Přišla jsem na to, že 11.3.to bude 5 let, co jsem se na této poradně zaregistrovala. Udělám oslavu, jo? ;) Bude tatarák s česnekovou topínkou. Pro ty, kdo tatarák nejí, bude grilované kuře s čerstvým chlebem, 2 druhy zeleninových salátů a 3 druhy dipů. Na talířích budou kousky sýrů a ořechy, čipsy, tyčinky, olivy. Piškotová roláda plněná šlehačkou, zmrzlina a ovocný salát. Pivo, minerálky, kola, čevené i bílé víno. Dobré kafe z presu. *hej* Příjdete?

p.s. Zapomněla jsem na slovíčka "jako" a "kdyby". *hi* ;)

37 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jestli to bude virtuální oslava, pak čekám hojnou účast *palec*

doplněno 08.03.14 10:39:

no když to nebude daleko... *smich*

hodnocení

Jojo, virtuální. A vy příjdete? ;)

lidus*
hodnocení

0x

Blahopřeji raděj už dnes, 11.3 na to jistě zapomenu. Účast na virtuální oslavě potvrzuji. Jo a dala bych si to grilované kuřátko. A teď si jdu udělat něco nevirtuálně na chuť a kafe.

hop®
hodnocení

0x
Gratuluji k narozeninam, docela tech 5 let uteko, ze? :)
Poslete mi kousek tataracku a jedno pivko mailem? :-D
doplněno 08.03.14 11:06: *uteklo

moula*
hodnocení

0x

A bude obsluha nahoře sichr bez?!

hodnocení

Moulo, určitě, ale jen pro slepce :-D

Bacha na to - co slepec nevidí to si musí osahat :) Na druhou stranu . . aspoň by z toho obsluha taky něco měla . Když budou tři druhy dipů, doufám že budou i tři druhy piva. Jestli bude jen gambrínova globalizace, tak jdu jinam .
hodnocení

Nebudu se táhat s flaškama! Pošleme děcka se džbánem nebo koulí zlustru do hospody za rohem. Mají na čepu Ostravu, Kozla, Plzeň, Radečka a nějaké ovocné. Když se s hospodou domluvíme, můžou ho i nařezat. *ua*

hop®

S koulí z lustru to není originální. Když jsme na bramborové brigádě šli pro pivo s bustou Lenina, to byl teprve ten správný prů*er! Ještě že měl aspoň dost dutou hlavu, pokud si pamatuji, tak asi na 5 piv... :)

greenbull*
hodnocení

0x

Joo tataráček tak tam nemohu chybět :) Jinak jsem se schválně podíval na svůj profil a letos oslavim 4 roky na poradně, docela jsem byl i překvapen jak jsem tady už dlouho. Jinak gratuliji a už se těším na oslavu :)

hodnocení

0x
Jo a od babyjagy přijde vhod ta 3/4 hlávka zelí. Aspoň se jí zbaví.
Nevydržím to a prozradím, že přijdou i čipndejlové! ovšem kolegyně hlaste se co nejdřív, bábinka z ov nesehnala stadion Baníku, tak bude málo míst.

claire*
hodnocení

0x

Supeeer :) Vyměním kousek piškotové rolády za kousek čokoládového dortu :) U nás doma se v úterý taky slaví, tak si na Vás vzpomenu ;) Jo jo, ale nejdřív ten dort musím udělat a abych pomalu začala, protože jsem si vymyslela úžasně dlouho tuhnoucí krém a zdobení *smich*

hodnocení

Jojo jojo, tak jsem si to představovala. Jste zváni všichi! *hej* Vítejte!

doplněno 08.03.14 16:35:

Clair, lehoučký piškot a jako náplň šlehačka? Ale vyměním kus za čokoládový dort. Ten já můžu. :-D

miklous*
hodnocení

0x
Zdravím. Připojuji se k řadě gratulantů. Páni - pět let - to už je co slavit. Do dalších let přeji, velkou trpělivost, rychlou síť a dobrou náladu :). A abych neurazila, tak ten tataráček, prosím ;). M

hodnocení

0x

Tak tam nemůžu chybět, jen tataráček nechám jiným. Jinak kuřátko si dám rád, pivíčko taky. jaký se bude čepovat? *smich**smich*

cobrak*
hodnocení

0x

Samozřejm, že ANO! Přijdu jako první a odejdu jako poslední! :-D Ještě se zeptám, vstupné je dobrovolné? :-D :-D :-D

doplněno 08.03.14 19:52:

Ale tak to samozřejmě není problém! :-D Zrovna jsem se chtěl zeptat, co přinést s sebou! :-D

hodnocení

Cobraku, kdysi jsme říkali, že se místo klepání a zvonění musí kopat do dveří, protože ruce jsou plné láhví :-D

uska*
hodnocení

0x

S dovolením, tak bych se vnutila. Cokoliv sladkého přenechám ostatním, aby na mne zbylo maso, maso a zase maso. V jakém duchu bude tato párty? Pižamové kostýmy nebo?

Všichni se těšíme na kus žvance a co dáreček pro oslavence? Co byste si přála - nemožné ihned, zázraky do tří dnů.

sebod*

Babčo. Nebuď chrt. Jáképak "kdyby, jako, virtuálně"...

hodnocení

0x

Babčo, přijedu, zelíčko klidně přivezu! Nikdy jsem v OV nebyla.

27. 3. jdu na nějakou nepříjemnou operaci /nakonec, která je příjemná? že/, tak kdyby něco, ať si na tom světě ještě něco užiju. *tanec* Už jsem dědovi vybrala 2 vdovy z okolí, aby měl případně za mě náhradu. Jenže nechce ani jednu z nich.

Jenyku, měním pivo za tataráček, ten miluju, pivo nepiju vůbec, ani trochu. Takže měním, platí?

A Tobě, babčo, hodně zdraví do další pětiletky. A´t jich oslavíš ještě hodně. Ty Tvé rady o pejscích /a nejen o nich/ jsou moc prima. Tak nám vydrž! *slunce* Všechno nej nej přeje Jaga.

hodnocení

Jago, jdeš nafasovat nové koleno? Budeš s novým kolenem jako čečetka ;) Nezapomeň sebou to zelíčko!

hodnocení

0x

jéé, super nápad - gratuluji k 5.výročí a děkuji za pozvání... dala bych si tatarák a pivko, jestli si můžu vybrat ;) a můžu s sebou vzít pejska? ten by si prý dal kosti z kuřete... už se moc těšíme :)

hodnocení

Páááni, to je paráda! *ua* Spousta fajn lidí! Vaši pejsci a kočičky jsou ze srdce vítání. Těch kuřat udělám více. :-D To je bezva, to je mi hezky po duši. *pusa*

doplněno 08.03.14 16:12:

Hope, píšu že udělám více kuřat, ne kostí. Ty oberu já ;)

hop®

Nóóó, zrovna kuřecí kosti bych asi pejskům nedával.
Ale jinak to vypadá na pěknej mejdan! :-D

doplněno 08.03.14 16:18:

Jasně, jen Minda měla zájem o kosti pro pejska, nemyslím, že je to rozumný nápad. ;)

eulalie*
hodnocení

0x

Děkuji za pozvání, určitě přijdu a dotáhnu s sebou jakože domácí pečenou roládu. Tu umím upéct fakt dobrou, doma se po ní děti oblizujou až za ušima. I pes by se oblízl, ale před ním to raději schovávám. ;)

Jinak Babkazov, gratuluji. Pět let, to už je hromada dobrých rad, co jste napsala, viďte. :)

moula*
hodnocení

0x

Udejte GSM souřadnice místa oslavy ať nebloudím !

hodnocení

moula, to mi dáváte těžký úkol. To nebudu umět. Ostrava-Jih, s tím musíte vystačit a pak jet za vůní topínek a za zvukem smíchu. :-D

doplněno 09.03.14 10:58:

Zlatí moji, toto je krásné popovídání a počtení. Děkuji vám. Má to však jednu nevýhodu, mám pocintanou celou klávesnici. :-D

Babko, to je paráda, přijdu taky a donesu... co bych tak vzala? Už vím. Vezmu celou svoji rodinu a jejich psy. Těším se! A moc gratuluji!

pt®
hodnocení

0x

*slunce* Dobrý den, "babkazov", přeji *placni* Vám k dnešním pátým narozeninám *pivo* všechno nejlepší, hlavně hodně dalších dobrých rad *klik* pro ty, co mají doma pejsky. *houpy* - pt

hodnocení

0x

Urcite ano! Domaci slivovici beru take :). Ja jim vsechno, tak doufam, ze na me jeste neco zbyde :)

doplněno 11.03.14 13:47:

Jinak jsem koukal, ze mam v Nedeli 3. lete vyroci, ale to se jeste neslavi :)

hodnocení

0x

Protože dobré společnosti a dobré kávě já téměř nikdy neodolám, tak hlásím i já příchod a zdravím všechny své zdejší kolegy a kolegyňky. Klepu čelem, protože mám plné ruce. Snad nepohrdnete uzeným (ještě je teplé z udírny) ze sladkého jsem vsadila na domácí větrníčky a věnečky. Naší dnešní oslavenkyni kytičku fialek (vím, že to není nic extra, ale snad potěší) ale hlavně s sebou táhnu heligonku, protože řádná oslava se bez muziky neobejde (jen zpívat musíte sami, nechci vás trestat) *smich*. Ale kdo nemusí harmoniku, já se neurazím, když dáte přednost kytaře. Babča Jaga na ní ještě jistě nezapomněla hrát a když tak jí vystřídáte vy ostatní. Víc jsem toho vážně nepobrala. Jen doufám, že admin zase nepřijde jako poslední a nedá se dlouho přemlouvat, ať přijde také chvíli pobýt mezi svůj "pracující lid" *haha* Stálé a pevné zdraví přeji všem ...*pivo*

claire*
hodnocení

0x

*placni* *pivo* *pusa* Tak všechno nejlepší, paní kolegyně! Dort se chladí v lednici, snad i nějaká ta lahev vína by tu měla být. Dokonce i domácí pizza od maminky. Pomyslně nás dneska čeká supermejdan přes celou republiku, přípitek letí z Plzně do Ostravy :)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Babčo, všechno nej a tuhle pětiletku ber jenom jako takový začátek, takové zkušební období. Přijdu pobejt a vezmu s sebou něco domácího ostřejšího. A budu se nenápadně držet Kapky, protože ta bude mít plné ruce toho, co já rozhodně můžu. Včetně té heligonky.

Udělám oslavu. Příjdete?

korina*

tak to jsem o něco přišla, včera 11 jsem nebyla doma . Měla jsem práci na zahradě a na večír na mě padl splín , zatopila jsem ve starých petrách, udělala jsem si horké slívovicové pití s citronkem , zhlédla zprávy a odkráčela nahoru do pelíšku , chvilku si četla Karla Rodéna a dobrou noc.Tak to jste si užili, to je slušné výročí, gratuluji. Korina

hodnocení

Jééé, zdřímla jsem po obědě a helehele, kolik přátel se hlásí. To je pěkné, to vám všem moc děkuji. Jsem úplně naměkko! To je moc dobře, že jste, že jsem vás všecky našla *placni* Děkuji vám všem *hi* *pusa*

ria*
hodnocení

0x

Také přejeme s malým čičmundou vše nej k výročí :)

Udělám oslavu. Příjdete? #2
hodnocení

Rio, děkuji. ;) Musím se smát, když se podívám na fotku vaší kočendy. Kdysi jsem hlídala dceři kočku. Nějaká orientálka s dlouhou srstí a rozpláclým čumáčkem to byla. Když jsem vzala do ruky kartáč, tak si sedla právě tak, jako je na obrázku ta vaše. Občas tu tlapku s drápy zvedla výše a úplně jsem slyšela, jak říká: Tak pojď! Jen si zkus! :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]