Nejste přihlášen/a.
jak by jste se zachovaly kdyby jste našli větší obnos peněz třeba 250tis,vrátili by ste to?
Kdybych je nevrátila, měla bych obrovské výčitky svědomí, ani by mě za ně koupené věci netěšily. Když by se větší peníze vrátily, možná, že by se dostala i nějaká odměna.
Kdysi jsem našel peněženku s 15 tis. Vrátil jsem ji a pak jsem měl výčitky, že jsem to udělal. Ten člověk to ztratil ožralý, peníze vyhrál na automatech a ještě to je blb a vůbec jsem neměl potom ten dobrý pocit, o kterém se říká, že by měl být. Příště bych si prachy nechal.
asi každý má chvilku, zdali vrátit či ne. Pak přijde na to, co se stane, když se to zjistí...
Asi bych se propadl hambou, kdyby se to zjistilo, že jsem si peníze nechal. Proto bych je vrátil. (ale co když by se to nezjistilo?)
A kdybys je vrátil a majitel začal tvrdit třeba že tam bylo ještě o 250k víc, tak by ses cítil lépe?
Zrovna dneska článek a zrovna jsem si u čtení vzpoměl na tohle téma:
Až to bude v téhle republice fungovat stejně či podobně tak prosím rád peníze vrátím, ale v téhle republice náleží nálezci nálezné ve výši 10% a i to není vždy splněné.
Není to tak dlouho (nějaký měsíc) kdy po ulici šla ženská a našla peněženku s větší sumou. Šla s tím na policii a vrátila ji. Celkem rychle se tam objevil i člověk co je ztratil a milé dámě dal odměnu to ano, ale myslíte, že byla ve výši 10%? Kdepak schválně jsem to si to spočítal nebylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.