Nejste přihlášen/a.
cs je mi 13 a tedkom před chvili sem se divala na comeback když mi volá nejaky čislo (myslela sem že je to kamoška tak sem to zvedla) a sklyšim chlapskej hlas (jakokdyby s rýmou) a ptam se kdo je tam. on prej že martin Suchý! rychle sem to položila, opět mě prozvonil to sem to už rychle vypínala a vygooglila si Martina Suchého, vyšel mi fotbalista FC vysočina jihlava. zapla sem si mobil a volala tatovi )klaždej den se nestane že vam zavola fotbalista :D ) ten to nebere, je v praci a tak sem tu a píšu. neznate jeho telefoni čislo, že bych věděla jestli to fakt byl on! nebo nejaky uchyl co se tak představil abych věřila ale i tak...
PLSKY!
A myslíte že fotbalista Martin Suchý...má nějaký byť sebemenší důvod aby Vám coby 13ti leté slečně volal?
Možná chce poradit s tréninkem...nebo s životosprávou, nebo že by se do Vás zakoukal...opustil svou přítelkyni či ženu...spálil
za sebou mosty..a přestěhoval se k Vám?
Že je to ale pitomost...co?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.