Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit naučné hračky pro děti?

Od: pepina1111 odpovědí: 5 změna:

Poradíte mi někdo, kde se dají koupit hračky pro děti od 3 měsíců?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Od Fisher price.Zkuste pohledat na netu.Jinak je maj v každým hračkařství.Nás už doprovázejí od narození a pořád je co objevovat.

sargo*
hodnocení

0x

Myslím, že "naučné"a "tří měsíců"přeci jen nejde moc k sobě, to bude ještě nějaký ten pátek hlavně o chrastítkách :) Fisher price je super, od těch si skutečně hrál dlouhodobě snad se vším, co jsme od nich měli. A moc pěkná stránka s věcmi, co nejsou k vidění v každém hračkářství, je tohle:

bambinot.cz/...

ale většinou pro starší, i když pár kousků pro mimča se najde.

hodnocení

0x

az jim bude tak 10 12 tak jim pořidte stavebnici Voltík já se na ní naučil základy elektroniky a kvůli tomu to mam ve skole o fyzice jednodušší ;-D

hodnocení

0x

Koupila jsem před časem vnoučatům zajímavou hračku. Je to krabice jako šestihran, nechá se otevřít na 2 díly. Jsou v ní vyříznuté různé tvary - kroužek, čtvereček, elipsa, srdíčko, obdélník, trojúhelník... A tyto tvary jsou prostorově zpracovány a přiloženy. Mají různé barvy. Dítě se tak naučí znalosti barev, jemné motorice rukou - vkládá ty tvary do těch otvorů, padají dovnitř a také se naučí pojmenovávat geometrické tvary. A také musí uvažovat, co kam správně dát, třeba čtverec do kruhu nedostane. Je to ale vhodné asi tak pro děti od 3 let.

Je to prima hračka pro rozvoj dětských schopností, viděla jsem ji i ve tvaru velké kostky. ;)Jaga.

ladka*
hodnocení

0x

prakticky v každém větším hračkářství takové hračky najdete. Nebo stačípohledat na internetu. Tam nakupuju prakticky všechny hračky, protože nemusím lítat z jedné prodejny do druhé a mám všechno pohromadě. Mám oblíbený obchod 4kids, mají velký výběr a dobré ceny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]