Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Insolvenční řízení

Od: stana* odpovědí: 3 změna:

Ve snaze si přeuvěrovat stávající pujčky jsem oslovila firmu,která mě přeuvěrování přislíbila ale ve finále mě nic nedala a ještě mě okradla,tímto jsem se dostala do neschopnosti splácet a požádala soud o oddlužení.Bojím se že mi seberou byt a nevím jak dál poradí mi někdo Děkuji Stána.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

0x
Pokud vlastníte byt tak se obávám že o něj skutečně přijdete,ovšem pokud máte malé děti tak by vám ho sebrat nemuseli,to že jste se nechala napálit mne nepřekvapuje takových lidí je u nás opravdu mnoho.Požádala jste soud o oddlužení,já ale nechápu z vaší otázky s čím potřebujete pomoci?

martina30*
hodnocení

0x

Máte nějaký podklad důkaz proti té firmě...

stana*
hodnocení

Ano mám dukaz proti té firmě,okradly mě o 60000kč.a nemám nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]