Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jednou jsem už na Kabátech byl, ale to bylo už dávno, a tak jsem se chtěl zeptat jestli při koncertech zpívají na Playback (jako třeba Madonna) nebo jestli živě. Děkuji mnohokrát
To by mně taky zajímalo, ale měli by hrát a zpívat naživo. Já byla na Olympicu (24.5.2011) a zpívali živě. Obdivovala jsem Petra Jandy, je se vším všudy profík. Kabát mám moc ráda, to si budu hlídat odpovědi pro Vás.
Pepa Vojtek si na koncertech rád zabéká, tím si buďte jisti. Navíc pokud je to OPRAVDU zpěvák, je to i jeho profesionální čest a trefovat se do playbacku je pro většinu zpěvků mnohem těžší, než to dát živě. Bohužel např. některé TV nejsou schopny zajistit takové ozvučení a technické podmínky, nebo na to jednoduše není čas a prostor, že to ani jinak než na playback nejde. Ale i to už se naštěstí mění... Pokud bych na koncertu zjistil, že zpěv je na playback, nejspíš bych to považoval za podvod a chtěl bych vrátit vstupné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.