Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpívají Kabáti při koncertech naživo?

Od: kabat odpovědí: 6 změna:

Zdravím, jednou jsem už na Kabátech byl, ale to bylo už dávno, a tak jsem se chtěl zeptat jestli při koncertech zpívají na Playback (jako třeba Madonna) nebo jestli živě. Děkuji mnohokrát

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kocourovec*
hodnocení

0x

To by mně taky zajímalo, ale měli by hrát a zpívat naživo. Já byla na Olympicu (24.5.2011) a zpívali živě. Obdivovala jsem Petra Jandy, je se vším všudy profík. Kabát mám moc ráda, to si budu hlídat odpovědi pro Vás.

cinematic*

Pepa Vojtek si na koncertech rád zabéká, tím si buďte jisti. :) Navíc pokud je to OPRAVDU zpěvák, je to i jeho profesionální čest a trefovat se do playbacku je pro většinu zpěvků mnohem těžší, než to dát živě. Bohužel např. některé TV nejsou schopny zajistit takové ozvučení a technické podmínky, nebo na to jednoduše není čas a prostor, že to ani jinak než na playback nejde. Ale i to už se naštěstí mění... Pokud bych na koncertu zjistil, že zpěv je na playback, nejspíš bych to považoval za podvod a chtěl bych vrátit vstupné.

hodnocení

0x

Kabáti jedou živě, je to i poznat, když to srovnáte z nahrávou :) stačí si najít pár videí z jejich koncertů ;)

hodnocení

0x

Ano zpivají na živo jinak bych tam nešel a myslím že bych nebyl sam!

krkovicka*
hodnocení

0x
Live! Když měli v Praze koncert hrali na živo.

jabraka*
hodnocení

0x

Podle mých znalostí se málokdy hraje na živo.Kromě Cotta všichni zpěváci zpívají z playbacku.Protože by museli při každodenním provozu a koncertech obden,přijít o hlas.Vyjímky jsou jen v některých případech a málokdo pravdu zjistí.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]