Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hypotéky a to kolem

Od: roboot* odpovědí: 1 změna:

Je tu někdo kdo je ochoten sdělit, jaké to bylo když si bral hypotéku? Jak s Vámi jednali? Názory, zkušenosti klientů svých bank.

Zda Vám ji ihned dali atd.

Zajímá mě tato diskuze :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Již jsem to tu zmiňoval :)

Dělali jsme přeúvěrování u KB ajsme s přístupen nadmíru spokojeni.Hned na začátku byla daná jasná pravidla pro poskytnutí hypotéčního úvěru a jak mile jsme byli překvapeni, že po nás opravdu nechtějí nic na víc, jako před 4 lety u ČMSS.

A co se týče úvěrů u banky, co mám účet ca 10let, tak to raději ani nebudu komentovat*zed* Pouze to, že nabídka úroků u nich byla na úvěr 12.9%... a v bance, kde jsem účet neměl, jsem dosáhl na úrok 10.32%*palec* (GEMoney vs. KB)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]