Nejste přihlášen/a.
První někdo musel vymyslet: Poraďte.cz - díky!
Lidičky, všechny jak jste tady, je to výborný nápad.
Četl jsem: Čím kdo je?
Není důležité, co je tam napsané, ale komunikace.
Hledal jsem odpověď na Google a vyšlo mi Poraďte,cz
To bylo to nejbáječnější co jsem mohl najít.
Protože v PC, plavu jako ten, co neumí plavat vůbec, hned jsem si vše uložil a začal číst.:D
Musím poděkovat Vám všem, co radíte, nejlepší je třeba to, že mi nejlépe poradil s PC a ntebookem student gimnázia,
díky němu, Bene jsem ušetřil za zabezpečení PC a vše funguje.
Už jsem použil hodně rad, které jsem si tady přečetl, je to takový odpočinkový čásek, který tady rád prožiju.
Domnívám se, že nejsem sám, kdo prahne po radách o PC, takové pro obyčejné lidi, kteří chtějí jít trochu s dobou, ale
nemají na to vědomosti, někdy hrozně těžko chápou, co s tím PC vlastně dělat.
Ještě jednou díky všem.
Omlouvám se za toho zeleného smajlíka, nevěděl jsem co to je.
Hel.
No jo, tak oni to nedelaji pro podekovani, ale za vidinou financniho zisku z reklam
Nicmene, byl to moc dobry a uzitecny napad zalozit stranky na tema poradte.cz.
Snad jen diky, ze to neprehanite s reklamama, jak to nekteri delaji
Je mi úplně jedno, kolik kdo vydělá na reklamě, kdo má hlavu a vymyslí něco užitečného ať za to má peníze.
Poraďte.cz je užitečný, tak ať vydělává.
Někdo holt dělá hlavou a nese mu to, druhý musí dělat rukama a třeba ho to i baví, také vydělává.
Jestli znáte nějaký další odkaz, kde dobře poradí, prosím dejte ho ostatním..., reklama nevadí...
222hel-Také beru poraďte jako velmi vydařené, mnoho odpovědí jsem zde našla a když si nevíme rady s počítačem tak řeknu manželovi jen vyčkej zeptám se kluků na poraďte, někdy ani nemusím otázku zadat jelikož už se ptal na totéž nějaký jiný počítačový analfabet. Posledně jsem se dočetla jak obnovit registraci bezplatného Avastu a zvládla to podle rady sama. PORAĎTE je prostě super!
DES-možná proto, že je stejný počítačový negramota jako já, netuším co který smajlík znamená a občas když chci nějakého dát, vyberu právě toho co se mi líbí.
To je přesně to správné, vybírám jen tak.
Omlouvám se.
doplněno 25.09.11 16:47:Nebylo by možné napsat, co který smajlík znamená?
Prosím
není problém... když píšete odpověď, stačí kliknout vpravo na ( zobrazit zkratky smajlíků)
obrázek řekne vše
"222hel", máte pravdu "bena" je mladík, který to s počítačem umí a snaží se vždy dobře poradit, jo je to jiná generace, která vyrostla na počítačích. Ale jsou zde i jiná řemesla, která dokáží v případě havárky poradit. Mně osobně pomohli Juvla a Dexx na Štědrý den a dodnes jsem jim za to vděčná. Jo a smejlíky vybírám také podle toho, jak se mi líbí. Poradna je prima. - stařenka
díky, pro mě je jedno z největších uspokojení, pokud mám s něčím problém, zadám to do vyhledavače a vyskočí Poradte.cz. V drtivé většině najdu správné řešení
Další uspokojení je, že se sem lidé rádi vrací a dokonce tu občas najdou nové kamarády
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.