Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dotazovala jsem se na Stát.zastupitelství v Brně na to, zda je vedeno tr.stíhání nebo podaná žaloba na RK.Napsali mi, že tyto info nesdělují.Přitom mně to poradili ze Živ. úřadu, protože oni to také něvědí.Má v tomto státě člověk právo vědět, zda jedná s firmou, která např. není trestně stíhaná a jak a do jaké míry funguje / v tomto případě spíš nefunguje/ právo na podání informace, abych předešla problémům, do kterých bych se mohla dostat, pokud o RK nebudu mít dostatečné informace?Dík za odp.ivik
Informace a reference se dají bez problémů najít na internetu. Asi by se ti taky nelíbilo, kdyby úřady poskytovaly takovéhle informace o tobě komukoli jinému.
Pokud bych měla čistý štít, tak nevadilo.Na netu jsou samé kecy a lži, pomluvy, reference si tam píše kdekdo jakékoliv.
Nikdo nemá zcela čistý štít a každá informace je zneužitelná. O každém z nás jsou někde informace, o kterých naše okolí nemusí vědět. Na internetu je samozřejmě spousta nesmyslů, ale člověk by měl mít rozum k tomu, aby jej používat.
Nechápu Vaši odpověď, že nikdo nemá čistý štít.Neodpovídejte na otázky , kterým nerozumíte a nechápete je.Podle mě by se měl vést seznam firem a lidí, kteří někoho okradli, podvedli atd.Naše justice by nebyla tak přetížená.Jste laik, který chytračí a s podvodným jednáním nemáte zatím asi žádné zkušenosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.