Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roztrhané kalhoty

Od: ss91 odpovědí: 6 změna:

Hezký večer,
chtěla bych se zeptat, moc se mi líbí rozhtrané jensy a už jsem viděla spoustu návodů, ale chtěla bych se zeptat, zda existuje nějaký návod na obyčejné kalhoty, bohužel nepoznám látku, ale snad chápete, něco jako bavlna nebo.. já opravdu nevím :D Děkuji za všechny odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

neo4440
hodnocení

0x

*smich* No zkusil bych naříznout tam kde chcete a bud to dotrhnout nebo ještě zdrsnit ocelovým kartáčem

hodnocení

0x

V mém podání a s mojí šikovností o něco se zachytit, by stačilo v těch kalhotech chvíli chodit :-D

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tak v první řadě děkuji za to, že mi tu už bylo poděkováno za radu. Tak tady je. Když se látka opatrně nastřihne, dojde k vytvoření podlouhého otvoru. Může být široký třeba 2-6 cm, nebo od švu ke švu. Většinou se to stříhá ze předu nohavic. Jen se musí dávat pozor při oblékání, aby se ty otvory neroztrhly víc, než se chce, aby byly.

A jen můj soukromý názor. Já bych ty gatě nikdy nepáral. A nejradši mám bokovky a do zvonů. Do rozumných zvonů.Žádný párání a roztrhávání. Dobrej materiál byl Dyftýn a jemný manšestr.

figurek*
hodnocení

0x

jakékoliv gatě se dají roztrhat odborně a stylově. Nohavice zavaž, do gatí nasyp ostré kamení nebo zbytky stavební suti, pak gatě pověs za motorku a tahej po asfaltu.

Mnoho zdaru. *smich*

ss91
hodnocení

To pobavilo :D Díky i tak, zkusím se ještě někoho zeptat, s mojí šikovností... :D

sebod*

Kdysi, před dvaceti lety, po těhle kalhotech toužila i moje dcera. Vybraly jsme na to rifle, žiletkou opatrně prořezaly díry, pak jsme pěkně ručně vytahaly nitě podél těch průřezů. Dcera pak ty kalhoty vyzdobila ještě nějakými malůvkami. Dalo nám to několik hodin práce, ale kalhoty vypadaly fakt světově *smich*. Jednou se dcera převlékala u své babičky a tyhle kalhoty u ní nechala. Když si pro ně přišla, tak *ee*. Babička velice přepečlivě všechny ty díty zašila na šicím stroji. Fakt pečlivě - to by neroztrhal ani Rambo. No a pak je vyvařila a trošku přibarvila, aby prý nebyly vidět ty čmáranice *smich*. Když jsme viděli, jak je na svoji práci pyšná, tak jsme nebyly schopni ji ani nic říct a kalhoty putovaly do popelnice.

doplněno 09.02.14 10:26:

...všechny ty DÍRY...viděly...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]