Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s RK Movit-reality s.r.o

Od: marek1* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,
prosím o Vaše zkušenosti s ostravskou realitní kanceláří Movit-reality s.r.o.
Předem Vám moc děkuji za Vaše zkušenosti a názory na tuto RK.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindasss
hodnocení

0x

Dobrý den, kupoval jsem přer tuto RK (Movit s.r.o.) 2 byty. Poprvé to prodával nějaký starší makléř, asi tak 55let, na jméno si nevzpomenu a vše O.K. - vše rychle vyřízeno, ochota, kvalita,... podruhé jsem byt kupoval dceři a zase jsme našly byt a prodávala ho RK Movit, tentokrát to byl nějaký "cip" mladý a to bylo! Neschopny, nezkušený, neochotný, atd. Nakonec jme dali 18000 Kč svému pravníkovy na vyhotovení smluv a rezervačních listin, ale i tak s náma vyběhly "vnitřní řád nám neumožnůje podepisovat externě vyhotovvené smlouvy"... no nakonec jsme se dohodli na kompromisu a vše dopadlo, ale tentokrát to bylo něčem jiném, než předtím...

marek1*
hodnocení

Děkuji Vám za Vaši zkušenost.

teregt
hodnocení

0x

Dobrý den: moje zkušenost: kupoval jsem rd přes movit a byt přes rekina = obě stejné - neochotní, ale jde to - nakonec jsem je dokopal kam jsem chtěl...MarekM.

kokot12
hodnocení

0x

Vše v pořádku, kompletní pravní servis, všechny smlovy, uschova peněz, adekvátní záloha je 5% SUPER SPOKOJENOST, bez námitek.

paparot
hodnocení

0x

Úschova peněz u notaře, seriozní jednání, kvalitní smlouvy, velké rezervační poplatky.

rockit
hodnocení

0x

Kupoval jsem přes tuto kancelář pozemek. Vše v poho, korektní přístup, bez problému. martin

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]