Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejvýhodnější tarif bez smlouvy?

Od: sissa odpovědí: 12 změna:

Prosím, který je v současné době nejvýhodnější mobilní tarif? Bez smlouvy. Budu si kupovat novou simkartu. díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

pro mě tarif O2 free bez smlouvy za 900 káčé

sissa
hodnocení

Těch 900,- platí jak dlouho...?

olaf71*

dokud neřeknu dost. zrušení kdykoliv. nerad se vážu a proto tento tarif stojí o 150 kaček víc než se závazkem (smlouvou)

sosacek
hodnocení

0x

mám bleskmobil, možná trochu výhodnější je čezmobil /když od nich bereš elektřinu/

sissa
hodnocení

čezmobil bude na jméno...nejlepší asi mobil.cz, 2,20 minuta do všech sítí, volám málo.

jezevecmoudry
hodnocení

0x

Já sám mám VPN, ale pořád vidim reklamu na Lama mobil za korunu minuta. To není zlý, ne?

Mrkněte na jejich stránky a uvidíte čím je to podmíněno. :(

stirecek*
hodnocení

0x

oskarta 2kč/min do všech sítí

nebo se mrkni na voocall.cz

já volám přes wifi za 0,56hal všude, mimo signál wifi za 1,10kč/min. účtování po sekundách hned od začátku. Stačí mít v telefonu jakoukoliv funkční simkartu.

doplněno 23.01.14 21:02:

oprava - voocall 0,59hal/minuta

i tak jednoznačně nejlevnější ze zde uvedených.

hodnocení

0x
Tesco mobile. Pokud si sim kartu propojíte s Club Card, nabíjí Vám 100% bonusového kreditu navíc. Takže volání do sítí mimo Tesco 2,90, sms 1,50,ale díky tomu lze vydělit dvěma.. Garantováno do konce letošního roku.

mojmovl*
hodnocení

0x

Mám Mobil.cz jede na síti T-mobile 2,50minuta,po první minutě účtování po sekundách a prvních 30dní po dobití internet 200mb rychlý a pak do dalšího pomalý v ceně.

hodnocení

0x

www.odorik.cz
kreditní (předplacený tarif)
fungují pod t-mobile

Volání 1,69 Kč/min počítáno po sekundách od první sekundy (1+1).
SMS 1,25 Kč
Data 1 MB (účtováno po 1 kB) 1,00 Kč

Do vlasní sítě volání 0,59Kč (1+1) a SMS 0,59Kč.

Nevýhoda:
-denní poplatek za aktivní SIM 0,70 Kč/den. I po jeho započítání jsou ale ceny víc než zajímavé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]