Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návrhy na akce ve škole

Od: ahoj* odpovědí: 8 změna:

Zdravím všechny, mám na vás malou prosbičku. ¨možná budu předsedou parlamentu a musím tím pádem vymyslet nějaké akce, které by byli místo školy ( VHODNÉ).. např. Den .. at.. a co by jste vy vylepšili na škole pokud to víte byl bych velice rád kdyby jste to jsem napsali moc by jste mi totiž pomohli..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Mít takového předsedu...

medwed*
23.09.11 22:57
hodnocení

0x

*smich* komik!

hodnocení

0x

No já nevím, co je potřeba vylepšit na vaší škole, to byste měl vědět vy, pokud kandidujete na předsedu parlamentu ;) Stejně tak jde těžko navrhnout nějaký školní den, když ani nepíšete, o jakou školu se jedná (základní? střední? jaký obor?) a když neznáme strukturu dalších mimořádných/významných/pravidelných školních dní.

ahoj*
hodnocení

Akce může být provedena kdykoliv jedná se o základní školu.. Navrhněte prosím něco jak např. měli jsme jiř den craz účesů atd.

cocinkamichalka*

Tak my jsme mívali sportovní den, den dětí (se soutěžemi), pak klasický "pochoďák", před velikonocema barevné dny (oblečení)... Pak byste mohli mít nějaký ekologický den, nebo oslovit policajty, hasiče a zdravotníky a mít den s nimi - podívat se do sanitky, hasičského auta... práce psovodů... Spousta zajímavého.

hodnocení

0x

koukni, ohodnotil jsi jednu odpověď, která je... no dejme tomu ironická... zřejmě jsi se zmýlil...

ty druhé odpovědi, ve kterých ti někdo radí, co vše by jste mohli dělat, tak ty jsi nehodnotil...

tak to bývá, za práci dostaneš... vlastně nedostaneš...myslím, že budeš dobrý předseda parlamentu... chválabohu jen školského...

ale jsme na poradně, tak abych jen nekritizoval...

napsal jsem do googlu heslo školní akce... vyhodil něco přes stovku odkazů, přesně asi 13 200 000...

tak jsem začal otvírat, např gymnazium-prazacka.cz/...

nebo zspionyru.cz/...

nebo třeba den naruby zssafarikova.cz/...

a plno dalších, jen číst a popřemýšlet nad vhodností realizace u vás na škole...

leela*

Holt byl někdo líný hnout prstem. :)

ahoj*

Promin já tady, ale nebyl.. maličkost :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]