Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli tady má někdo účet u PayPalu,nedávno jsem si jej zřídila a nevím jestli můžu zaregistrovat kartu sevého přítele (není moje ani účet není). Pak bych chtěla když si chci nechat vyplatit částku na cizích stánkách zadávám číslo účtu nebo číslo PayPalu, jak se dozvím že peníze přišly na Paypal a jak je pak prepošlu do své banky?
Nějak tomu vůbec nerozím, ale musím Paypal mít.
Dík za každou radu
Ahoj, neodpovim sice uplne, jen to co vim.
Paypal kdyz si zaregistrujes a spravne aktivujes kartu, tak funguje totozne jako karta u banky, u ktere ma pritel ucet.
Na pay pal si penize neposilas, paypal akorad strhava (obdobne jako karta pritele), penize z uctu. Kurz se pocita ten, jakej ma v kurzovnim listku karta pritele. Zadavam cislo paypalu. Pokazde kdyz checs zaplatit, zadas email registrovany na paypalu a heslo paypalu. Paypal pote penize prevede.
Aspon takhle to mam ja
A kde najdu své číslo PayPalu mě jde o to že mám mít vyplacené na cizí stránce peníze takže zadám číslo Paypalu a pak už nic a peníze příjdou na účet přítele?
Kartu můžete registrovat koho chcete.
Pokud někde prodáváte a máte tam jako možnost platby Paypal, jediné co zadáváte je Vaše e-mailová adresa/y (můžete si jich v účtu přidat i více).
Např. máte adresu Jirinazbohnic@seznam.cz no a ten kdo Vám bude chtít poslat peníze (v menu Paypal jako Send Money) zadá pouze adresu Jirinazbohnic@seznam.cz a částku. Žádné číslo účtu/konta u Paypal neexistuje.
O tom, že Vám přišly peníze na konto Paypal můžete získat informaci dvěma způsoby.
1. Vždy chodí e-mail o tom, že ten a ten Vám poslal platbu
2. Jednoduše se přihlásíte do svého účtu Paypal a tam to uvidíte.
Jak přeposlat peníze do své banky nevím, nikdy jsem to nedělala. Ale jde to. Myslím, že to jde odeslat i na kartu. Každá karta (kreditní či debetní) je spojena s nějakým konkrétním účtem a na ten se to připíše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.