Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat jaké zkušenosti máte s revizory a jak je to s placením za děti někde jsem četla,že by děti měli jezdit do 15let zdarma (já však za dítě normálně platila)?
Spíše jsem měl tu smůlu že mne potkal. Jeden čas bylo jízdné v Olomouci pro dárce krve zdarma. Po delší době takhle jedu tramvají a hle revizor. Byl jsem si jistý že na mně nemůže, měl jsem občanku a průkaz dárce. Když chtěl jízdenku bez obav jsem mu podal průkaz, jen se zasmál a řekl že to už pět měsíců neplatíbylo to za tři kila a výstup z tramvaje pět stanic před cílem
Placení - záleží na tom, v jakém městě hromadnou dopravu používáte. V Praze děti opravdu děti do 15 let zdarma jezdí, ale jenom za podmínky, že děti od 10 let mají opencard s nahranou aplikací pro jízdné zdarma a děti od 6 do 10 buď opencard s aplikací nebo papírovou průkazku.
Jinak revizory potkávám běžně a nikdy jsem s nimi problémy neměla. Ani v Praze, kde mám legitku, ani v Bratislavě, kde mě dvakrát chytli bez lístku (koupila bych, ale nebylo kde... už je to pár let dozadu)
Tady v Plzni to je mám dojem na období. jedno období byhc mohla jezdit na černo a nic a potom se jich najednou nahromadí. Ale taky - nabiju si, nevidím ho, nějakou dobu jezdím na černo - nevidím ho. chci jet jen jednu zastávku na černo a ejhle je tam. Já si radši zaplatím na měsíc, nebo na víc, než platit jednu zastávku za šest set ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.