Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte stěstí,že jste revizora nepotkali?

Od: mahulena odpovědí: 9 změna:

Chci se zeptat jaké zkušenosti máte s revizory a jak je to s placením za děti někde jsem četla,že by děti měli jezdit do 15let zdarma (já však za dítě normálně platila)?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucies*
hodnocení

0x

Do 15 let určitě ne. Myslím, že dítě do 6 let je zdarma. Asi se to taky liší podle měst. Já mám s revizory dobrou zkušenost, ale to bude asi tím, že mám šalinkartu*frajer*

martinaa*
hodnocení

0x

Děti do 6 let maji v Brne salinu zdarma (doufam), od prvni tridy (tech 7 let) je pak normalne zakovska jizdenka na dobu urcitou ci jednorazovky. Platit ale 15lety clovek samozrejme musi.

1jara*
hodnocení

0x

Spíše jsem měl tu smůlu že mne potkal. Jeden čas bylo jízdné v Olomouci pro dárce krve zdarma. Po delší době takhle jedu tramvají a hle revizor. Byl jsem si jistý že na mně nemůže, měl jsem občanku a průkaz dárce. Když chtěl jízdenku bez obav jsem mu podal průkaz, jen se zasmál a řekl že to už pět měsíců neplatí*hi*bylo to za tři kila a výstup z tramvaje pět stanic před cílem*uspech*

dzordz*

Tss. Ani náhodou bych nevylez jinde než tam, kam jedu. Snad aby se revizorům líp přestoupilo na další spoj? Přece když už to mám zaplacený s tou přirážkou ..

1jara*

Nojo. ale dali mi šek.

krkovicka*
hodnocení

0x
Jezdila jsem denně rok na černo,neukázal se.Pak jsem si pořídila legitku,neukázal se.Když jsem prošvihla o jeden den nabití legitimace,já to ani nepostřehla,ukázal se!V neděli v 6h ráno.Zaplatila jsem po výplatě,nechal mě dojet domů.Dostala jsem pod stromeček celoroční(5tis) a za celej rok nic.Asi je jich málo.

hodnocení

0x

Placení - záleží na tom, v jakém městě hromadnou dopravu používáte. V Praze děti opravdu děti do 15 let zdarma jezdí, ale jenom za podmínky, že děti od 10 let mají opencard s nahranou aplikací pro jízdné zdarma a děti od 6 do 10 buď opencard s aplikací nebo papírovou průkazku.

Jinak revizory potkávám běžně a nikdy jsem s nimi problémy neměla. Ani v Praze, kde mám legitku, ani v Bratislavě, kde mě dvakrát chytli bez lístku *hi* (koupila bych, ale nebylo kde... už je to pár let dozadu)

seznammih*
hodnocení

0x

Tady v Plzni to je mám dojem na období. jedno období byhc mohla jezdit na černo a nic a potom se jich najednou nahromadí. Ale taky - nabiju si, nevidím ho, nějakou dobu jezdím na černo - nevidím ho. chci jet jen jednu zastávku na černo a ejhle je tam. Já si radši zaplatím na měsíc, nebo na víc, než platit jednu zastávku za šest set ...

jabraka*

Ta vaše Plzeňská doprava ale je zapeklitá.A ted z toho mají vaši Konšelé těžkou hlavu,je prý tam kvůli tomu hotové pozdvižení.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]