Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jen tak se pochlubit

Od: ukulele* odpovědí: 8 změna:

Zdravím přítomné, nedá mi to a musím se pochlubit! Z jara jsem vysel ze sáčku mix africkách kopřiv, páč jsem nemohl nikde sehnat žádnou rostlinu, vyrostly mi úžasné rostliny, akorát můj mobil nějak nezvládá tu barevnou škálu...pojďme si založt takovou nástěnku tady na poradte.cz? ps. uvítám info, kde sehnat i jiné kultivary těchto krásek...

doplněno 22.09.11 18:41:

tak snad teď...

doplněno 22.09.11 18:46:

sákryš...

Jen tak se pochlubit

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Krasavice, babička pěstuje také, bohužel v panelovém bytě kytky moc nerostou.

Lidus, moje 90. leta babicka pestuje v panelaku kde co a jde ji vsecho krasne az se divim, takove paradni kousky co ma ji muze hodne lidi bez panelaku zavidet

lidus*

Dakon-Já už všechny kytky odvezla na chalupu, vše co mi tu nikdy nekvetlo, tam kde je v zimě max.16C kvete jako bláznivé.

hodnocení

0x

Pěstuji kopřivu - koleus už léta, nemám doma foťák, až přijede syn. Vždy přes léto je mám i venku, nebo v otevřené verandě. Teď mám jen 2 druhy, ale měla jsem i víc. Když jsou na světle, jsou krásně vybarvené. Přes zimu je ostřihám, a na jaře sázím zase nové. Klidně můžou být řízky i 2 měsíce jen ve vodě. Vděčná rostlinka.

Tak jsem našla obrázek z loňska z terasy. Snad se mi to podaří vložit.

Jen tak se pochlubit #2

hodnocení

0x

Nojo. To je toho. My mame kopriv plnou zahradu. A ani je nemusim sazet.

tomasgulas
23.09.11 00:54
hodnocení

0x

Pěkné *placni*

hodnocení

0x

Jsou moc krásné a já uvažuju, že je příští rok dám do truhlíků a na muškáty zapomenu. A do malého, úzkého okna dám třílístky, šťavel. *jasne* Kde jste koupila semínka? Sela jste je na jaře nebo už předpěstovala už v zimě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]