Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počet kuliček choco balls

Od: verka* odpovědí: 45 změna:

Ahojky, víte někdo kolik je kuliček v balení Choco balls - Penny?

díky Věrka

45 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sosacek
23.01.14 15:28
hodnocení

0x

2500

verka*
hodnocení

tak to je slušná blbost, dík

sosacek

tak si to spočítej..

miskamisulka

Není to blbost, dnes jsme počítali a je jich něco málo přes 2800

nikdonevyhra*

Zdar lidi kuliček je něco kolem 2800, baleni jsem koupil a spočítal, kuličky bych definoval jako smradlaví hnus který hned skončil v koši. Ale ještě víc mě zarazilo když jsem si pročetl pravidla soutěže, týdně vyberou jen 44lidí do slosovaní takže po dobu soutěže se jich nasbírá 350 a pak budou tito jedinci soutěžit v nějaké fyzické dovednosti o auta takže vůbec neznamená že rozdají 350 aut ale třeba jich bude jenom 5. Podle mě je ta soutěž pěkná lumpárna na lidi co jiného čekat od Pe.is marketu...

lidus*
hodnocení

0x

Snadná pomoc, zajdu do Penny a ty Choko balls si koupím. Roztrhnu balení a počítám a počítám. Já bych ale myslela, že to je na váhu., a co když je některá kulička těžší (stroj místo dvou udělal jednu). Kupte rovnou dvě balení, budete mít zdravou snídani.

sosacek

je tam tolerance +/- 10%

aiki

Z 2500ks je 10% 250ks = 1/2 balení BEDNO!

megin

Je jich přesně 592. ;)

denise

Jak jich může být 592?! Lidi, myslete trošku! A když už nemyslíte, tak si to balení kupte a spočítejte!

naihonn*

Až na to, že by to měla být zdravá snídaně se tomuto řešení nedá nic vytknout. Samozřejmě statistická odchylka bude přesnější při větším počtu balení, ale tak 10 se asi kvůli tomu kupovat nevyplatí. *smich*

verka*
hodnocení

Když já tyhle kuličky nejím. O váhu nejde, jde o počet kuliček, je to soutežní otázka.

lidus*

Že je to soutěž je mi jasné, vemte cca 50Kč a jděte na nakup.

verka*
23.01.14 16:06
hodnocení

nojo no

jezevecmoudry
23.01.14 17:14
hodnocení

0x

488

aiki

Děkuji, to už zní věrohodně, ale tipoval jsem míň. Taky to nejím, takže ještě jednou děkuji!

verka*
23.01.14 18:00
hodnocení

Díky

max656
hodnocení

0x
zdravim.. Pocital je tedy nekdo? :) diky..
verka*
23.01.14 18:50
hodnocení

:)

zabu
hodnocení

0x
Ježíš, ale o to přeci jde, Aby Vás donutili kvůli soutěži nakoupit balení kuliček. O nic jiného.
verka*
hodnocení

Tak prave proto to nekupujeme a nejen proto! Takže žádné Ježiš...mysli"/P

mmmm

Nechci být chytrá, ale myslím si, že když Vám to tady někdo správně prozradí, tak asi zmenší i sobě šanci na výhru, tzn.-byl by sám proti sobě. Takže? Ježíííši, každá soutěž něco stojí anebo nic není zadara :)... !

solenza*

Přesně tak. Těch 350 aut nebylo zadarmo. Připočítejte ještě náklady na reklamu a pochybuji, že se to Rewe vylatí.

" Tak právě proto to nekupujeme..."Tak investovat do toho nějaký malý peníz to ne, ale schrábnout výhru to jóó.

...

Mimochodem tady tipují od 300 do 3000 *smich* A někteří tvrdí, že to spočítali. Předpokládám, že jsou různé velikosti balení Viz Jen BonaVita má tři velikosti: 250g, 300g, 500g. Aro má 1000g. Nevím jakou značku má Penny.

pool*

Choco balls prodávané v Penny má značku Penny a jeninou hmotnost 375g

kaloricketabulky.cz/...

abcd*

Jde taky hlavně i o ty esemesky!

plechacek*
hodnocení

0x

Navaž si na gramové váze třeba 20 gramů kuliček, ty spočítej a pak to jen vynásobíš obsahem balení a je to:)

Pokud má balení 200 gramů, ty víš, kolik váží 20 gramů, tak jen počet kuliček vynásob 10 a máš výsledek

naihonn*

A úkol pro vás. Najděte dvě balení, která váží opravdu stejně, nebo ještě obtížnější, která váží stejně a to tolik, kolik je psáno na obalu. *smich*

plechacek*

no jasně, žádné nebude mít stejně, alespoň se dostane k přibližnému počtu a pokud jí vyjde 4000 a ona dá jako odpověď 4008, tak už to asi takový rozdíl není. Určitě lepší než střílet úplně od boku

hop®
hodnocení

0x

Samozřejmě, že v každém balení jiný počet. Pokud budeš to jedinečné "balení" konkretizovat, nejlépe když mi ho přineseš, mohu za podíl na výhře kuličky spočítat! ;)

stafik
hodnocení

0x
Já právě dopočítal a tak jsem zkusil najít jestli někdo nenapsal správnou odpověď. Jestli jsem se náhodou nepřepočítal. Počítal jsem to 3x a vzal průměr. Musím ale říct že zdejší tipy na počet kuliček v Chocoballs je přinejmenším zarážející. Jestli někdo využil vašich rád ala hádání od boku, tak jsem rád že se lenivým a neobjetavým zdejším lidem nepodaří v žádném případě vyhrát. :)
sosacek

Také jsem počítal a zdejším nevěřícím a pohodlným "Tomášům" odpověď poslal /necelých 2500ks/ a do soutěže vzhledem k 10% toleranci se bez problémů dostal.. - potom ovšem nějak nechápu váš příspěvek /taktika?/, nebo špatné počty?

:)

aiki
hodnocení

0x

Spočítáno - 1326Ks

aiki2

blbec ješte + 1400, takže 2726

verca*
hodnocení

0x

A kolik to balení váží?

pool*

Zdravím - Ti kdo jste byli v Penny - opravdu jste v Penny viděli různé váhové varianty balení.

Já mám za to že pokud je v soutěži položená otázka na počet kukiček v balení a není udána váha balení tak musí být v Penáči jen jeden druh balení a to je podle mne 375 g viz. údaj z webu karolicketabulky.cz

kaloricketabulky.cz/...

Ale jediná a to ÚPLNĚ JEDINÁ jistota je opravdu koupit a přepočítat.

Jediné co stojí za úvahu je jaký údaj považuje pořadatel soutěže za tzv. PŘESNÝ počet, používaný pro porovnánávání s více podobnými (správnými) výsledky (v toleranci) v jednom dnu a jak k tomuto výsledku došel.

pool*
hodnocení

0x

Zdravím - Ti kdo jste byli v Penny - opravdu jste v Penny viděli různé váhové varianty balení.

Já mám za to že pokud je v soutěži položená otázka na počet kukiček v balení a není udána váha balení tak musí být v Penáči jen jeden druh balení a to je podle mne 375 g viz. údaj z webu karolicketabulky.cz

kaloricketabulky.cz/...

Ale jediná a to ÚPLNĚ JEDINÁ jistota je opravdu koupit a přepočítat.

Jediné co stojí za úvahu je jaký údaj považuje pořadatel soutěže za tzv. PŘESNÝ počet, používaný pro porovnánávání s více podobnými (správnými) výsledky (v toleranci) v jednom dnu a jak k tomuto výsledku došel.

nikdonevyhra*
hodnocení

0x

Zdar lidi kuliček je něco kolem 2800, baleni jsem koupil a spočítal, kuličky bych definoval jako smradlaví hnus který hned skončil v koši. Ale ještě víc mě zarazilo když jsem si pročetl pravidla soutěže, týdně vyberou jen 44lidí do slosovaní takže po dobu soutěže se jich nasbírá 350 a pak budou tito jedinci soutěžit v nějaké fyzické dovednosti o auta takže vůbec neznamená že rozdají 350 aut ale třeba jich bude jenom 5. Podle mě je ta soutěž pěkná lumpárna na lidi co jiného čekat od Pe.is marketu..

blong
hodnocení

0x

Je jich 1913 v 10g je 51 kuliček a balení váží 375g

probertese
hodnocení

0x

8. Postup do finálové hry o 350x SEAT Ibiza a popis mechaniky výběru výherců

8.1. Každý kalendářní týden v období soutěže (tj. od pondělí 00:00:01 hod do neděle 23:59:59 hod), (dále jen „týden“) bude na základě přesnosti odpovědi na otázku vybráno Organizátorem soutěže 44 soutěžících***, kteří postupují do finálové hry o hlavní ceny soutěže tj. o osobní automobily SEAT Ibiza 1,2 Reference (dále jen „finalisté“).

8.2. Finalisté jsou vybíráni z platných SMS a platných soutěžních vstupů každý den na základě správnosti a rychlosti své odpovědi na aktuální soutěžní otázku (dále jen „za správnou odpověď“).

8.2.1. Od pondělí do pátku budou finalisté vybírání následujícím způsobem:
1. finalista – soutěžící, který zašle platnou SMS či soutěžní vstup se správnou odpovědí jako první v čase od 00:00:01 hod až 9:00:00 hod (dále jen „v pásmu 1“)
2. finalista – soutěžící, který zašle platnou SMS či soutěžní vstup se správnou odpovědí jako první v čase od 9:00:01 hod do 12:00:00 hod (dále jen „v pásmu 2“)
3. finalista – soutěžící, který zašle platnou SMS či soutěžní vstup se správnou odpovědí jako první v čase od 12:00:01 hod do 14:00:00 hod (dále jen „v pásmu 3“)
4. a 5. finalista – 2 soutěžící, kteří zašlou platnou SMS či soutěžní vstup se správnou odpovědí jako první v čase od 14:00:01 hod do 17:00:00 hod (dále jen „v pásmu 4“)
6. finalista – soutěžící, který zašle platnou SMS či soutěžní vstup se správnou odpovědí jako první v čase od 17:00:01 hod do 24:00:00 hod. (dále jen „v pásmu 5“)

8.2.2. V sobotu a neděli budou finalisté vybírání stejným způsobem jako v bodě č. 8.2.1. mimo pásmo 5, kdy jsou vybráni 2 finalisté namísto 1.
Celkem bude tímto způsobem vybráno za kalendářní týden 44 finalistů, kteří budou uvedeni ve výherním seznamu za dané kolo na www.vyhrajspenny.cz.

8.2.3. Poslední týden soutěže:
*** V osmém kalendářním týdnu soutěže (tj. od 10.3 2014 do 16. 3. 2014) bude vybráno pouze 42 finalistů a to následujícím způsobem. Za každý herní den tj. od pondělí až do neděle budou soutěžící vybíráni dle principu popsaného v bodě č. 8.2.1.

8.3. V případě, že nebude do systému za dané časové pásmo doručen žádný soutěžní vstup či žádná SMS se správnou odpovědí, bude vybrán soutěžící, který se přiblížil správné odpovědi nejvíce a nejrychleji.

8.4. V případě, že do systému za dané pásmo nedorazí žádná platná SMS či žádný webový vstup, bude vybráno o to více finalistů v následujícím pásmu (pásmech).

8.5. Finalisté budou o postupu do finále informováni telefonicky a vyzváni k uvedení svého jména, adresy, emailu a unikátního kódu, který se musí shodovat s kódem, který odeslali do databáze. V případě, že nebude splněna tato podmínka a soutěžící neuvede soutěžní kód, se kterým se do hry zapojil, bude vybrán náhradník – další platný vstup v pořadí výherního seznamu. Totéž pravidlo platí, pokud se nepodaří s finalistou spojit do 24 hodin od prvního kontaktování Organizátorem soutěže.

8.6. Finalisté budou po telefonátu dále obesláni emailem k potvrzení účasti ve finále. Místa a data finálových kol jsou uvedena v bodě 8.9.

8.7. Finalisté jsou povinni poslat Organizátorovi elektronickou cestou náhled své hrací karty s kódem a kopii účtenky z kvalifikačního nákupu k ověření, a to nejpozději do 48 hodin před termínem finálové hry.

8.8. Jeden soutěžící se může stát finalistou za celou dobu konání soutěže pouze jednou. V případě, že již byl vybrán opakovaně, je zvolen jako náhradník další soutěžící s platným vstupem v pořadí výherního seznamu za dané kolo.

8.9. Finálové hry se konají v následujících dnech a místech:
1. 2. 2014 v Ostravě - Dubině, Horní ulice
8. 2. 2014 v Karlových Varech, Frimlova 963/1
15. 2. 2014 v Praze, Švehlova 3309/11
22. 2. 2014 v Kladně, Arménská 3278
1. 3. 2014 v Nymburku, Drahelická 2265
8. 3. 2014 ve Žďáru nad Sázavou, Brněnská 1144/28
15. 3. 2014 v Chrastavě, Nádražní 33
22. 3. 2014 ve Zruči nad Sázavou, 1. máje
vždy ve 13.00 hodin
9. Pravidla finálové hry

9.1. Vybraný finalista musí Organizátorovi soutěže doložit originál hrací karty s unikátním kódem, který zaslal do soutěže, a dále originál účtenky, potvrzující kvalifikační nákup. Pokud finalista toto nepředloží, přestává být finalistou. Datum a čas z účtenky s minimální hodnotou nákupu 350 Kč musí předcházet odeslání SMS či soutěžního vstupu.

9.2. Finalista je povinen se při vstupu na finále identifikovat občanským průkazem se jménem, které uvedl při telefonickém kontaktu.

9.3. Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo jednající v rozporu s pravidly soutěže či nesoutěžící v duchu fair play nebudou do finálové hry zařazeny. Pokud se ukáže, že takováto osoba se i přes uvedené stala výhercem v soutěži, např. v důsledku nepravdivých informací, které poskytla, nemá nárok na výhru a výhra se nepředá. Konečné rozhodnutí ve věci, kdo bude zařazený do finále a kdo se stane výhercem, je plně v dispozici Objednatele a Organizátora.

9.4. Finálová hra je postavena na dovednostním principu. Konkrétní údaje a principy finálové hry se finalisté dozvědí v místě a čase konání finále.

9.5. Vzhledem ke skutečnosti, že podstata finále je založena na prokázání fyzické dovednosti, může za finalistu soutěžit s jeho písemným souhlasem jeho příbuzný (dále jen „náhradník“). V případě úspěchu náhradníka náleží výhra pouze a jen finalistovi, za kterého náhradník koná. Písemný souhlas musí být udělen osobně finalistou. Každý náhradník může zastupovat pouze jednoho finalistu. Ve finálové hře nesmějí soutěžit profesionální registrovaní sportovci, a to ani bývalí. Stane-li se finalistou taková osoba, musí pověřit náhradníka, aby soutěžil za ni.

9.6. Hlavní výhru získají pouze ti soutěžící, kteří svým prvním pokusem ve finále splní zadaný dovednostní úkol. Je tedy pravděpodobné, že nikoliv každý finalista získá hlavní výhru.

9.7. Organizátor soutěže se zavazuje odvést srážkovou daň dle platných právních předpisů z výher ve finálové hře.
10. Souhlas se zpracováním osobních údajů

10.1. Odesláním SMS či soutěžního vstupu na webových stránkách soutěžící potvrzuje, že se seznámil s pravidly soutěže a zavazuje se je dodržovat. Zároveň v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění vyjadřuje souhlas:
a) se zpracováním svých osobních údajů Organizátorem a Penny Marketem v rozsahu jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo, e-mail, rok narození, pohlaví (žena, muž), za účelem jejich zpracování souvisejícího s účastí v soutěži.
b) Se zpracováním osobních údajů za účelem marketingové podpory soutěže. Souhlas zahrnuje uvedení jména, příjmení a podobizny ve formě tiskové zprávy, fotografie či audiovizuálního záznamu na internetových stránkách Penny Market či Organizátora soutěže.
c) Zároveň Soutěžící vyjadřuje souhlas se zpracováním svých osobních údajů dle výše uvedeného rozsahu v písm. a) pro další marketingové účely společnosti Penny Market po dobu 5 let od skončení této soutěže.

10.2. Udělení výše uvedeného souhlasu je dobrovolné a souhlas může být odvolán. Účastník soutěže má právo přístupu ke zpracovávaným osobním údajům, právo na opravu těchto osobních údajů a další práva dle § 11 a § 21 zákona č. 101/2000 Sb.

10.3. Zasláním SMS či soutěžního vstupu soutěžící rovněž souhlasí ve smyslu ustanovení § 7 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, se zasíláním obchodních sdělení ze strany Penny Market prostřednictvím elektronických prostředků.

10.4. Soutěžící si je vědom, že svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení může odvolat pouze písemně, a to elektronicky na adrese soutez@penny.cz, či poštou na adrese: Penny Market s.r.o., Marketing, Počernická 257, 250 73.
11. Ostatní ujednání:

11.1. Svým podpisem při prezenci před finálovou hrou soutěže vyjadřuje účastník v souladu s § 84 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku souhlas s bezúplatným užitím svých písemných projevů, obrazových snímků a obrazových a zvukových záznamů týkajících se jeho osoby nebo jeho projevu osobní povahy pořízených Penny Marketem nebo Organizátorem v souvislosti s pořádáním této soutěže, identifikací výherce a předáváním výhry pro komerční účely ve všech komunikačních médiích bez ohledu na jejich povahu a určení, všemi obvyklými způsoby a s jejich následnou úpravou. Soutěžící uděluje tento souhlas bez věcného, množstevního a územního omezení, pouze však k účelům výše uvedeným, a to na dobu 18 měsíců ode dne počátku Doby konání soutěže.

11.2. Do soutěže budou zařazeni všichni Soutěžící, kteří splní pravidla soutěže. Soutěžící bude ze soutěže vyloučen v případě, že Penny Market nebo Organizátor zjistí nebo bude mít oprávněné podezření, že jedná v rozporu s pravidly soutěže a/nebo dobrými mravy (např. podvodné nebo nekalé jednání) a/nebo nesoutěží fair play. Do soutěže nebude zařazen nebo z ní může být vyloučen také soutěžící, který neuvede všechny požadované údaje nebo je uvede nepravdivě, nesprávně či nečitelně. V případě vyloučení účastníka soutěže ze soutěže z jakéhokoliv důvodu jeho nárok na výhru zaniká. V případě, že se takový soutěžící stane i přes uvedené skutečnosti výhercem v soutěži, nemá nárok na výhru, výhra mu nebude předána.

11.3. Penny Market a Organizátor jsou oprávněni kontrolovat splnění všech podmínek pro účast v soutěži a v případě sporu posoudit a rozhodnout o jakékoliv otázce se soutěží spojenou. Penny Market a Organizátor mají právo vyloučit kteréhokoli účastníka soutěže ze soutěže v případě, že zjistí nebo bude mít oprávněné podezření, že účastník soutěže jedná v rozporu s pravidly soutěže a/nebo dobrými mravy (např. podvodné nebo nekalé jednání) a/nebo nesoutěží v duchu fair play, a to bez náhrady nákladů či škody, která by vyloučením mohla soutěžícímu vzniknout.

11.4. Případné námitky k průběhu soutěže lze zaslat Penny Marketu nebo Organizátorovi písemně na poštovní adresu uvedenou v těchto pravidlech do tří pracovních dnů od ukončení soutěže. Námitky podané později nebudou brány v potaz. Rozhodnutí Penny Marketu nebo Organizátora o námitce je konečné.

naihonn*

Inu, to je pěkné, ale stejně se najde i tak dost blbců, co se zúčastní. No, výherce je jasný a pokud nikdo nesplní ten kdovíjaký úkol na první pokus, tak je to možná i výherce jediný. Zato dost lidí prohraje informace o svojí identitě ve prospěch reklamních a jiných sraček. To je opravdu skoro i vtipné. *smich*

minimax

Ahoj, myslíci čejče, PROBERTE SE. Díky za ten príspevok. Netušil som akú to búdu na Vás tam v Zemích Českých ti marektigoví mágové PM ušili... LIDI OPRAVDU SE PRO BOHA PROBERTE. NEPOČíTEJTE KULIČKY, ALE CO VŠECHNO VÁS TAHLE SRANDA V KONEČNÉM DÚSLEDKU STOJÍ...

levlef*
hodnocení

0x

pozde ale prece, vcera jsme pocitala a - a pak si vsimla ze kupon platil do 2.2.2014 :))

nam vyslo 2250 kusu v baleni.

hodnocení

0x

A to je přeně to, co bylo jejich cílem. Teď se spokojeně smějí a mastí si kapsy, protože prodej těchto kuliček, které předtím skoro nikdo nekupoval, stoupl o tisíc procent! Možná víc. Byl to pouhý marketingový tah a dohoda s výrobcem. Znají holt člověčí náturu *smich*. Já si to přečetla a zasmála se taky. Samozřejmě jsem nic nekoupila a nic nepřepočítávala. Ale těch, co to nekoupili bude asi sakra málo. Když vám stojí za to počítat kuličky, vezměte si cenu toho balení a vynásobte devadesáti procent obyvatel. A tomu věřte, že každý koupil alespoň jedno to balení, aby měl jistotu a nespletl se. Uvidíte, jaké astronomické číslo Vám vyjde.

minimax
hodnocení

0x

A ešte detail pre menej pozorných - nazabudnúť v penny krámě nechat před sms-kou, resp. vstupem... 350 kaček, odložiť účtenku a skopírovať účtenku. Všetkým súťažiacim prajem veľa šťastia.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]