Nejste přihlášen/a.
Přeji všem rádcům krásný den, opět se na vás obracím o radu.
Na poště mám udělanou tzv. odnášku zásilek.Při zřizování a vyplňování potřebných formulářů mi bylo řečeno, že není problém si na poštu zavolat a zeptat se, zda tam něco mám, info email ale že neposílají.
Teď od února jsem čekala důležitý dopis od lékařské posudkové komise.Na poštu jsem telefonovala 24.2. bylo mi řečeno, že mi nic nepřišlo.Osobně jsem byla na poště 25.2. opět mi bylo řečeno, že tam nic nemám.Naposledy jsem na poštu telefonovala 6.3. opět řekli, že tam nic nemám.Dnes jsem na poště byla osobně a paní za přepážkou mi předala pro mě tolik očekávaný dopis.Jaké pro mě bylo překvapení, když na obálce z druhé strany bylo razítko od pošty- Odnáška zásilek: zásilka doručena dne 25.2.2014 + podpis a Konec odběrní doby:12.3.2014
Nechci to nechat jen tak, copak pošta může takto zadržovat lidem zásilky, nebo to lze nazvat "bordelem" na poště?Prosím poraďte, mohu podat stížnost?Pokud ano, tak kam?Bojím se, že pokud by to bylo na dotyčnou poštu, smetou to pod koberec.Mimo jiné jde o poštu Praha 8 - Ládví, ulice Burešova.
Už jednou se mi toto na této poště stalo, jen jsem to nijak zvlášť neřešila a doufala, že už se to nestane, ale bohužel.
Díky předem za rady!
Teď jsem si zřizoval také "odnášku zásilek" a na poště mě upozornili, že na telefonický dotaz dokáží sjistit pouze doporučené dopisy a prostě všechno co má číslo zásilky a mají to tedy evidováno v systému.
Ten Váš dopis byl "obyčejný" nebo doporučený?
Dobrý den
dovolte abych přidala i já zážitek s ČP.Sestra si zřídila před rokem! stejnou službu,jelikož se odstěhovala z prodaného bytu.Odnos pošty si zařídila ještě během stěhování.
Taktéž čekala důležitou poštu.Pošta nikde.Telefonováno,reklamováno,dopis odeslán...kde se toulá nevíme...
Za nějakou dobu ji ho donesli majitelé jejího starého bytu,že jí byl vhozen do schránky...Jediné její štěstí bylo,že ji majitelé znají a ví kde pracuje,tak jí ho donesli do práce.Ale že pošťačka tak nějak věděla kam ho má hodit,protože sestra v daném bytě již rok nebydlela...
Nechápaly jsme...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.