Nejste přihlášen/a.
Tohle mě osobně opravdu dostalo. Počet shlédnutí 77k mluví o všem! Prostě kolík na zabíjení upírů se hodí vždycky!
aukro.cz/...
Máte doma taky takový kolík?
Popř pravého cvičeného slimáka?
aukro.cz/...
Jsem zvědavý jestli ty aukce vydrží až do konce nebo budou stopnuty
počet shlédnutí = rarita, nikoliv prodejní trhák
Jo, kolík mám, používám ho pravidelně při úplňku . Za tu cenu je to zadarmo!
Ten počet zhlédnutí nic nevypovídá o tom, že by to někdo vážně kupoval. Vždyť Vy jste se tam taky koukal .
Cvičeného plžuse teda nemám a ni mít nechci. Jen by mě ale zajímalo, podle čeho majitel usoudil, že je to slečna . Pokud vím, tak Většina slimáků jsou hermafroditi,
Debata pod kolíkem je suprová
Náhodou je to dobrý. Když se mohlo prodat NIC s certifikátem, kolík na upíry je proti tomu hodnotná komodita
to by mě zajímalo, vyhledavač mlčí... nemáš odkaz nebo alespoň více informací?
ta "slída" to negraduje na trapnost. Mít to hezkou (třeba dřevěnou) krabičku... za 200,- přijde mi to lepší...
K tomu NIC? To už asi nebude dohledatelné, bude to už nějaký pátek, co jsem si toho na aukru všimla (i když nepochybuji, že to nebyla úplně ojedinělá událost ) - zkrátka se prodávalo nic s hezky udělaným diplomem, na kterém byla gratulace hrdému majiteli a popis jeho vydražené komodity. Zájemců tam bylo docela dost, i když se cena tuším nevyšplhala nějak přehnaně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.