Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolík na zabíjení upírů

Od: clayman® odpovědí: 10 změna:

Tohle mě osobně opravdu dostalo. Počet shlédnutí 77k mluví o všem! Prostě kolík na zabíjení upírů se hodí vždycky!
aukro.cz/...

Máte doma taky takový kolík? *haha*

Popř pravého cvičeného slimáka?
aukro.cz/...

Jsem zvědavý jestli ty aukce vydrží až do konce nebo budou stopnuty *smich*

doplněno 23.01.14 08:36:

počet shlédnutí = rarita, nikoliv prodejní trhák *smich*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jo, kolík mám, používám ho pravidelně při úplňku *smich* . Za tu cenu je to zadarmo!

Ten počet zhlédnutí nic nevypovídá o tom, že by to někdo vážně kupoval. Vždyť Vy jste se tam taky koukal ;) .

doplněno 23.01.14 08:38:

Cvičeného plžuse teda nemám a ni mít nechci. Jen by mě ale zajímalo, podle čeho majitel usoudil, že je to slečna *sok* . Pokud vím, tak Většina slimáků jsou hermafroditi,

sargo*
hodnocení

0x

Debata pod kolíkem je suprová :-D

Náhodou je to dobrý. Když se mohlo prodat NIC s certifikátem, kolík na upíry je proti tomu hodnotná komodita *smich*

hodnocení

to by mě zajímalo, vyhledavač mlčí... nemáš odkaz nebo alespoň více informací? ;)

doplněno 23.01.14 09:02:

ta "slída" to negraduje na trapnost. Mít to hezkou (třeba dřevěnou) krabičku... za 200,- přijde mi to lepší...

sargo*

K tomu NIC? To už asi nebude dohledatelné, bude to už nějaký pátek, co jsem si toho na aukru všimla (i když nepochybuji, že to nebyla úplně ojedinělá událost ;)) - zkrátka se prodávalo nic s hezky udělaným diplomem, na kterém byla gratulace hrdému majiteli a popis jeho vydražené komodity. Zájemců tam bylo docela dost, i když se cena tuším nevyšplhala nějak přehnaně :-D

doplněno 23.01.14 09:00:

darek.heureka.cz/...

:-D

miklous*
"NIC"jsem viděla v předvánočním katalogu Popronu... ;) Stálo cca 100 kč
doplněno 23.01.14 08:57: popron.cz/...

To je demagogie, v tom obalu je minimálně vzduch, takže NĚCO. Žádné NIC. I kdyby tam ten vzduch nebyl, bylo by tam vakuum, takže zase NĚCO. Pravé NIC prostě neexistuje. ;)

doplněno 23.01.14 12:33:

NICméně jako dárek je to úžasné, i když v lepším balení by to bylo lepší. Asi to pořídím přítelkyni *haha*

au1
hodnocení

0x

mě na tom teda nejvíc zarazilo, že kolík byl jen jednou použit. To jako majitel tady tím kusem dřeva už někoho zabil? :D

Jo, a právě proto se ho potřebuje rychle zbavit, než ho u něj najde policie *smich*

martinaa*
hodnocení

0x

"...používání tohoto nástroje, jako náhražky na Aukru prodávaných análních kolíků, se zásadně nedoporučuje "*haha**haha*

kopromlask
hodnocení

0x
no, nevim jak vy, ale mit doma osikovej kul se hodi. Prectete si Nocni klub od kulhanka a take si ho poridite :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]