Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout?

Od: tlustoch* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám hypofunkci štítné žlázy, tudíž mám nadváhu. Jsem 182cm vysoký,85kilový 17letý kluk.

Samozdřejmě beru léky.

Chci zhubnout 10 kilo, nevím jak. Chci zhubnout co nejrychleji, ale nedaří se.

Přemýšlím o zvracení, ale nechci vyvolat bulimii. Jednou jsem měl úžeh, při kterém jsem neustále zvracel, a hezky jsem zhubl. Chci být v tváři více hubený. Nevím co mám dělat, prosím poraďte :/

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To si dělaš pr.el? Chceš zhubnout ve tváři ... a přemýšlíš o zvracení? Bych řekl,že ten úžeh zanechal trvalé následky :)

Tak vážně? Na svou výšku a váhu jsi tak akorát . Jestli máš buclatý tváře tak s tim asi nic moc nenaděláš . Zamysli se nad svou stravou , nad tim kolik máš pohybu,kolik spánku atd.

solenza*
hodnocení

0x

A dodržuješ pitný režim hlavně co se týká pravidelnosti?

lux*
hodnocení

0x

Plně souhlasím s chroustem na tvou výšku máš váhu ideální, buď za ní rád. Pokud chceš opravdu hubnout, tak rozohdně ne tím, co jsi napsal. Zaměř se na stravu a pohyb

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]