Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Josef Bukovinský

Od: tomdavmich* odpovědí: 4 změna:

Hledám kamaráda z učnáku,naposledy sme se vyděli před 10lety.Od té doby o něm vím pouze že má jedno dítě,jenomže nevím kde bydlí nebo co se sním stalo.Jmenuje se Josef Bukovinský,bydlel ve Šluknově na sídlišti.je mu 27 let bohužel ale nevím jak vypadá třeba se změnil,pamatuji si ho jako křehkého klučinu.Hodně se mi po něm stýská, tolik bych ho chtěla vydět.Ale nevím jak na to a proto jsem se obrátila kvám s pomocí jestli byste mi mohli pomoc.děkuji Michaela Hypšová Jiříkov

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím, jak to z toho Jiříkova máte daleko, ale bylo by asi nejlepší si do Šluknova udělat výlet /i když v současné době...*bzum*/. Víte jeho jméno, zřejmě i adresu a 10 let zase není až tolik. I kdyby tam už nebydlel, jistě tam budou jeho sousedi a ti Vám jistě nějaké informace podají. Případně i na matrice MěstÚ, i když tam nejsou povinni informace poskytovat, třeba Vám vyhoví, když uvidí, že nemáte špatný úmysl.

Jinak se tady objevují návrhy na televizní Poštu pro tebe, pak existuje i státní pošta pro tebe, ale stojí to kolek za 500 Kč. Jsou prý úspěšní tak na 50%. Jinak existuje i adresa: www.chybismi, je to tdarma, ale nevím, jak je úspěšná. Hodně štěstí.Jaga.

doplněno 22.09.11 08:56:

Jenom bych se chtěla zeptat, když hledáte kamaráda, proč máte pro svou otázku tak zvláštní nadpis - Azalka se pěstuje na zimu. Připomíná mi to nezapomenutelného Vaška - Tomáše Holého s jeho hláškou: Klokan přiletí v březnu.

tomdavmich*
hodnocení

už jsem hladala všude a nic, už nevím jak dál

marenka*
hodnocení

0x

Podívejte se na spolužáci.cz, pak bych hledala na Facebooku, zkusit můžete i živnostenský rejstřík. ;)

tomdavmich*
hodnocení

to už jsem zkoušela ale nikde není už nevím kde ho mám hledat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]