Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Troy Davis - pro co jste?

Od: mrnousek* odpovědí: 7 změna:

Zdravím!

Právě jsem koukala na zprávy a doslechla jsem se o popravě Troye Davise. Myslím si, že je to nespravedlivé! Co si o tom myslíte vy?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

vidíte něco ve zprávách, které podávají překroucené informace a hned jste začala myslet

1jara*
hodnocení

0x

Nemyslím si o tom nic, nemám veškeré informace. Co říkáte na to, že u nás ve věznici je na doživotí jeden, možná i mnohem více lidí?

dzordz*
hodnocení

0x

Myslím, že je na čase založit pár desítek skupin na fejsbuku a jít truchlit na náměstí.

hodnocení

0x

Nic.

Nedokáži to posoudit, mám jenom informace z televize a ty bývají občas pěkně pokroucené. To by chtělo o tom případu vědět víc. Je to něco podobného jako náš český Kajínek - někdo tvrdí, že je sprostý vrah, jiný, že nevinný anděl. Kdo se v té naší slavné zkorumpované justici má vyznat? A v Americe to bude asi stejné. Jaga.

hodnocení

0x

Kdo je Troy Davis?

Neúplné, zdeformované, úplně překroucené zprávy *blee* V neděli na Nově, byla reportáž, jak se fena stará o tři tygříky, albínky v Číně. Jak je miluje a jak se od nich nehne na krok. Vzpomínáte, viděli jste to?*plac*A všimli jste si, že psina měla na krku obvaz( proč asi) a na tom široký, červený obojek? Ta šílenost byla na napjatém těžkém řetězu, jako ke kotvě. Jak se fenka snažila uniknout co nejdál. Neolizovala tygřata, nemasírovala jim bříška, aby mohla trávit a bez čeho to prostě nejde! A všimli jste si, jak uštvaný a ztýraný měla pohled? Fuj, strašlivé! A naši vzdělaní a bystrozrací novináři a reportéři si toho nevšimli? Fuj, hnus! Jsou stejní, jako bulvár! *ee* A spoň vidíte, jak jde podat cokoliv komukoliv! Myslíte si, že z reportáže víte o Davisovi všechno?

dzordz*

Mně to poslední dobou připomíná ty zprávy po 25 letech, jak dávaj/dávali snad na dvojce, jen se to dnes překrucuje jiným směrem. Většina zpráv se vůbec nedá brát vážně a u toho zbytku se musí číst mezi řádky.

claire*
hodnocení

0x

Víte, kolik lidí bylo nespravedlivě zavražděno za minulého režimu? Víte, kolik lidí bylo nespravedlivě zavražděno nacisty? Dovolte mi citovat : "Kefalín, tyhle starosti můžete pustit z hlavy... Lidí je na světě jako sraček."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]