Nejste přihlášen/a.
Zdravím!
Právě jsem koukala na zprávy a doslechla jsem se o popravě Troye Davise. Myslím si, že je to nespravedlivé! Co si o tom myslíte vy?
Nic.
Nedokáži to posoudit, mám jenom informace z televize a ty bývají občas pěkně pokroucené. To by chtělo o tom případu vědět víc. Je to něco podobného jako náš český Kajínek - někdo tvrdí, že je sprostý vrah, jiný, že nevinný anděl. Kdo se v té naší slavné zkorumpované justici má vyznat? A v Americe to bude asi stejné. Jaga.
Kdo je Troy Davis?
Neúplné, zdeformované, úplně překroucené zprávy V neděli na Nově, byla reportáž, jak se fena stará o tři tygříky, albínky v Číně. Jak je miluje a jak se od nich nehne na krok. Vzpomínáte, viděli jste to?
A všimli jste si, že psina měla na krku obvaz( proč asi) a na tom široký, červený obojek? Ta šílenost byla na napjatém těžkém řetězu, jako ke kotvě. Jak se fenka snažila uniknout co nejdál. Neolizovala tygřata, nemasírovala jim bříška, aby mohla trávit a bez čeho to prostě nejde! A všimli jste si, jak uštvaný a ztýraný měla pohled? Fuj, strašlivé! A naši vzdělaní a bystrozrací novináři a reportéři si toho nevšimli? Fuj, hnus! Jsou stejní, jako bulvár!
A spoň vidíte, jak jde podat cokoliv komukoliv! Myslíte si, že z reportáže víte o Davisovi všechno?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.