Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je mi 14, vyrostu?

Od: shawty69* odpovědí: 9 změna:

Ahoj dost se zatím trápím s výškou je mi 14 a měřím 155 ! -____- strašně mi to vadí chtěla bych mít aspon 165-170 něco mezi :P abych zase nebyla obr :D mzslítě , že ještě vyrostu? :O

* ps mesíčky už mám O.o :D *

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Ano, roste se průměrně do 18 - 21 let, takže v klidu.

maia
hodnocení

0x

Jak jsou vysocí rodiče? A podle mne máš ideální výšku, vůbec se tím netrap!

maia

já mám 177 a všichni chlapi v mém okolí, auobusech, v práci jsou menší, než já.

shawty69*
hodnocení

matka cca 165 a otec 175 :)

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Ve 14 letech jeste vyrostes, doporucuji se ale vyhybat alkoholu.
Jsem dospela a mam 150 cm, jeste te to trapi?

petrkess*
hodnocení

0x

Určitě ještě vyrosteš. Nicméně, malá výška není u ženy překážkou, nevysoké ženy mohou být také sexy ;)

hodnocení

0x

Co je malé to je milé (a je to víc slyšet :-D)

hodnocení

0x

Růst bývá ukončen ve 21 letech. Takže máš ještě 7 let čas.

Musíš brát v úvahu dědičnost, pokud rodiče nejsou příliš velcí, ani Ty nikdy nebudeš čahoun. Ale určitě ještě vyrosteš. Jaga.

kladivko
Nemáte pravdu. Rozdíl mezi mnou a mým bratrem je 15 centimetrů a oba jsme bratři 100 procentně našich rodičů. Můj kolega měří 170 a jeho žena o něco méně a jejich dva kluci mají téměř dva metry, podoba na otce víc než jasná. Čili výška rodičů není alfa omega. Neboj se, porosteš!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]