Nejste přihlášen/a.
Ahoj. V novinách psali, že na Jablonecku v Alšovicích je nějaká firma, co má takovéhle stránky: Uniaukce.cz. Máte nějaké zkušenosti s podobnými věcmi? Nemusí si nikdo myslet, že je to reklama. Je to jen TIP a dotaz.
Dobrý den,
obchodní systém UniAukce.cz je aukční nákupní portál svého druhu zatím jediný v ČR.
Jak to funguje?
Když poptáváte jakékoli zboží nebo službu pro Vaši domácnost, můžete tuto poptávku zadat prostřednictvím našeho systému do elektronické aukce, kde Vám pak oslovení dodavatelé on-line předkládají své cenové nabídky. Vy si pak jen vyberete pro sebe tu nejvhodnější, resp. nejlevnější. Hlavním efektem je, že nemusíte sami jednat s jednotlivými dodavateli, smlouvat o ceně nebo si sami dělat cenová srovnání, systém toto udělá za Vás. Dodavatelé jsou tlačeni jít s cenou co nejníže, protože elektronická aukce je velmi tvrdé konkurenční prostředí a nutí jít dodavatele (kteří chtějí prodat své zboží nebo službu) na co nejnižší cenu.
Velmi jednoduše řečeno je náš systém obdobou Aukra, ale obráceně (Aukro je prodejní portál, UniAukce jsou nákupní systém).
Při nákupech prostřednictvím eAukcí šetříte Váš čas a hlavně peníze...
Hezký den.
Radim Brožek
Ahoj, zkoušel jsem z nějakých stránek,poptávka nebo tak něco, ohledně nejlevnějšího palivového dříví a prodeje polykarbonátu a posílali mi jen běžný věci z netu, takže já si myslím, že jako pro běžný uživatele, nebo aspoň pro mě, to nemá význam.
doplněno 06.03.14 23:08:Bylo by dobrý, kdyby někdo vedl stránky třeba s drobnou výrobou / nabídky různých kutilů, malých provozovatelů řemesel, ale mám obavy, že by se to zvrhlo v prodej polských a nebo čínských věcí. A nebo by ty ceny byly šíleně našponované, já bych třeba chtěl pár dřevěných podložek pod velké mořské lastury, ale mám obavy na kolik by mě to vyšlo?
Ukulele stejně tak jako vy, rovněž jsem hledala v okolí nejlevnější palivové dříví a to co mi posílala firma, jsem schopná si vyhledat na nettu sama. Služba nebyla placená.
Jasně, nebyla placená, tak ani nebylo za co...a co jsem mluvil s pár lidma, kteří občas něco hezkého vyrobí, tak mi řekli že je kontaktovali obchodníci, já jim už dlouho říkám zloději a myslím, že právem. Jak také nazvat lidi, kteří nakoupí třeba dřevěné poličky za 450 kč a mají tu drzost je prodávat třeba za 800 kč, no ale ti kutilové, kteří by si rádi něco vydělali nemají čas a nebo chuť se zaobírat prodejem svých výrobků. Proto jsem třeba i já přestal s chovem akvarijních ryb, výkupní ceny se tlačí dolů, bez ohledu na zvyšující se náklady, ale obchodníci si jen mastí kapsy...
...já jim už dlouho říkám zloději ...
..nemají čas a nebo chuť se zaobírat prodejem...
Ale o tom to prece je, ne? Investuju svuj cas a schopnosti do nejakeho vyrobku a prodam to za tolik, na kolik si to ohodnotim. Tedy treba 450,-.
No a obchodnik investuje cas a chut zaobirat se prodejem a proda to za tolik, kolik je nekdo ochotny nabidnout. Treba tech 800,-.
Ja na tom nic zlodejskeho nevidim.
Pokud vyrobce prekona nechut prodavat a investuje do prodeje cas, pak si take muze sehnat kupce za 800,-.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.