Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohledně svěření péče dětí po rozvodu.Před rokem a půl jsem na sociálce dala žádost o svěření dětí do mé péče po dobu po rozvodu.Soud určil děti do mé péče a manželovi měsíčně určitou částku.Jelikož jsme se tenkrát zas usmířili,žádost o rozvod jsem nepodala.Ale hádky nyní zas přetrvávají a bohužel o rozvod nyní zažádám.Chtěla jsem se tedy zeptat,jestli soudem určené děti do svěření péče po rozvodu ještě platí nebo jestli o děti musím znovu zažádat na sociálce.Rozhodnutí je cca rok a půl starý. Moc děkuji za odpověď,hezký den Katka.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
ladinpraha*
0x
Platí do té doby, dokud nebude soudem rozhodnuto jinak.
doplněno 02.12.12 12:58:Rozhodnutí soudu platí dokud není nějakým dalším rozsudkem zrušeno nebo nenastane jiný zákonný důvod pro pozbytí platnosti. V tomto případě plnoletost dětí.
susann1*
Moc děkuji za odpověď.Takže ikdyž soud před rokem a půl určil děti a o rozvod zažádám třeba o dva roky později,tak rozsudek ohledně dětí platí?Nepropadá rozsudek do určitý doby?
Děkuji,Katka.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]