Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krásná housenka

Od: cituska* odpovědí: 4 změna:

Na travičce u potůčku krmila se housenka. Je krásná tmavě hnědá a ráda bych věděla kdo se z ní pozakuklení

vylíhne.Kdo to ví a odpoví?

Krásná housenka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Cituško i kecale, tak jsem hledala a hledala a nejvíce se to podobá housence lišaje vrbkového:

priroda.cz/... No mně sice moc krásná nepřipadá, ale po vylíhnutí je to krasavec. *palec*

doplněno 22.08.11 21:06:

A ty očička tam na obrázku také má. A vyklube se rarita - růžová noční můra. A i kdybych se spletla, alespoň vím, že existuje i růžová noční můra. :)

kecal

ano,zrovna jsem to našel.Lišaj vrbkový

cituska*
hodnocení

*placni*Lidko děkuji, doufám že tu krasavici uvidím u nás k večeru potom poletovat.Pěkně jsem si je prohlédla je to ta správná housenka.

kecal
hodnocení

0x

Haha.Asi přesně takovou jsem včera vyfotil a chtěl jsem ji sem taky poslat.co že to je?Jsem na zahradě hromadu let a ještě jsem tam něco takováho nenašel.Úplně jsem se skoro toho leknul,jak je to velké.Také má vepředu takové ťopky,ktreé vypadají jako oči?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]