Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slivovice - může být zkažená?

Od: angrest odpovědí: 13 změna:

Zdravím, chci se zeptat, jestli by slivoviec, zhruba po 6 letech, mohla být zkažená, bez otevření po pálení? Díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Naopak,získává na kvalitě.

JABRAKA

hodnocení

0x

Tak zkaženou slivovici, ani jinou kořalku jsem teda ještě neviděla...naopak, uležením získává na kvalitě.*palec*

angrest
hodnocení

No moc nechlastám, tak netuším, jak tomu je :D Díky za odpovědi ;)

lidus*
hodnocení

0x

Od roku 1954 máme vždy nějakou slivovici, meruńkovici, třešňovici-co se ten rok zrovna urodilo schovanou , když měl manžel 50 tak jsme pili tu z r. 1958 a když se vdávala dcera tak zase r. 1982-Nemělo to chybu, co bylo dobré je léty ještě lepší.

buss
hodnocení

0x

joo, pokud byla zmrvená už při pálení...

jabraka*

Při pálení,Bussi,se zkazit nedá.Jen při kvašení.

JB

1jara*

Ano při kvašení a z nekvalitního ovoce.

buss

Nejsem teoretik, něco jsem vypálil, vypil. Když tam pustí dokap (který kalí jádro, kyselý) aby měl maximum alkaholu tal je to cítit a chu...

1jara*

Tohle jsou případy že kdyby ležela sto let, tak ji to nezachrání

Ale zkazit se da i paleni, kdyz si tam nekdo necha vytect i ocas :). Potom je palenka mlecna, skrabe a neda se pit

hodnocení

0x

Tak mi ji poslete a ja ji pro Vas zdarma otestuju.

*smich*... nemáte těch lahví víc?

jakubdeda*

minda, axus, to je nejlepší odpověd a nejkvalitnější. Nejlepší nejdříve vyzkoušet a pak ohodnotit.*placni**haha**pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]