Nejste přihlášen/a.
Menší průzkum:Jak jste se seznámili se svou druhou polovičkou?
S první druhou plovičkou jsme se znali ze školy a druhou druhou plovičkou jsme se seznámili na netu v jedné diskusi ve které pokračujeme skoro 10roků.
Mou budoucí polovičku sbalila kamarádka... já nebyla tehdá průbojná, ona byla za obě - v tramvaji dělala oči na každého kluka, který se jí zalíbil a prý, jestli za náma vystoupí - bylo nám 16, za totáče a takhle jsme se bavily... no a tenhle za náma vystoupil, tak jsme chvíli šly, on za náma, tak kamarádka vymyslela, že se rozdělíme a prý, za kterou půjde... obřadně jsme si na rohu podaly ruce, jakože se loučíme, a já šla do kopce mezi baráky, ona pokračovala po hlavní, měla jsem oběhnout blok a zas se vrátit na tu hlavní - bylo to v zimě, namrzlo a plno sněhu, já klouzala do kopce a pak zas s kopce a vidím, oni si jdou a baví se, připadal jsem si jak idiot... pozval nás do hospody na grog, začali jsme si povídat a za chvíli už jsme se bavili jenom spolu, kamarádka nějak odpadla, my se zabrali do diskuze o knížkách a hudbě co posloucháme a filmech a tak... no a pak už si dal rande se mnou... to bylo pro mě trochu zadostiučinění za ten trapas s obíháním bloku
Už jsme to sem jednou psali ale nemůžu to najít. Tak jen krátce: kamarádky na intru odpověděly na inzerát z Mladého světa a poslaly mou fotku. Inzerát dával policista z Prahy, došlo mu moc odpovědí a tak je podle bydliště rozdal ostatním klukům, manžel i dnes po 30ti letech říká, že mě dostal přidělenou.
S mojí nynější polovičkou jsem se seznámila přes mojí kamarádku, kterou jsem poznala přes diskuzi na lidé.cz )
Jsem si tam postěžovala, že vlastně nemám žádné kamarády, kterým bych mohla kdykoliv brnknout, že bychom někam mohli zajít a ona mi přišla na pomoc takovým způsobem, že mě naučila jak se bavit s normálníma lidma (zní to hrozně, že sem byla takovej asociál) a seznámila mě se spousty chlapci. No jedním z nich byl ten můj nynější )
Jsme byli v jednom baru, kde hráli kulečník, a já v té době hodně pařila Diabla 2. Tak na to přišlo téma s mojí kámoškou, a on se do debaty přidal, protože jak jsem později zjistila, on je ještě větší pařan, než já. No tak jsme ten den dlouho a pěkně prokecali, bylo mi s ním hezky.
Potom se slavil tzv. druhej silvestr protože několika lidem se v roce 2008 nevyvedl silvestr, tak se v lednu uspořádal novej. Byl tam i on se svým kamarádem. Já spíš koukala a poslouchala, než abych s ostatními kecala (to dělám i teďka, že radši poslouchám, než abych bavila ostatní) a až později, když jsme spolu chodili, mi došlo, že si pořád sedal vedle mě
No ten den jsem se pěkně opila, protože mi nosil potí - v tej době mi vůbec nedošlo, že by moh mít někdo o mně zájem :D Takže mi to vůbec netrklo :D a kdžy jsem chtěla jít domů, tak on pořád, že mě doprovodí domů. Na to jsem ho odpálkovala, že nechci, že odsud bydlím jen dva bloky. Bylo to náročné, ale přemluvila jsem ho, ať mě nedoprovází
No potom jsem byla s kámoškou znova v tom baru, kam sme šli na pokec (už ani nevím proč) a já se tak mezi slovy zmínila, že s Petym se dobře kecá a že je mi s ním hezky a tak. No nenapadlo jí nic lepšího, než mu zavolat, ať přijde :D Já hrozně protestovala, že to nemusí dělat. On měl zrovna někdy kolem 10 náročnej servis, ale prej že kvůli mě přišel. No já na tu kámošku proč mby teďka přicházel, když má práci? A ona takový že přece kvůli mě ne? No já na ní koukala s otevřenou pusou, jako že by se někdo mohl kvůli mě přetrhnout, aby přišel? A ona tak odvětila, že kvůli ní by se určitě nepřetrhl :D Nov tej době mi TEPRVE trklo, že se mu asi líbím :D No já tam seděla jak kdyby mě někdo opařil :D No než přišel, jsem měla pocit, že to trvá věky :D No ale když přišel, hrdě usedl na místo vedle mě, kde skoro žádný místo nebylo :DD Ostatní odešli, my dále kecali, byli sme tam sami. No pořád mi nosil pití, a já už byla pěkně opilá. No a já v opilosti, když jsem sama, tak se plazím po všem, co má něco mezi nohama No tak jsem na něj vyjela, on se vůbec nebránil a oplácel mi to. Vyměnili jsme si čísla, ICQ, doprovodil mě domů a bylo to.
asi o pár dnů dýl jsme se domlouvali, že mi ukáže jednu hru. Jsme se domluvili na nějakej jinej bar, kde měli wifinu, pozvali sme kámošku a jeho kámoše, oni si povídali spolu, my sme byli někde úplně jinde s noťasem a když říkal větu něco ve stylu, že teda spolu chodíme, tak já jen vykulila oči a na něj :"My spolu chodíme?" :D :D No já vlastně neměla nic proti,a už sme takhle spolu.. no za chvíli to budou tři roky (nj od roku 2009) a je to pořád hezké, i když už je znát, že sme spolu slušnou dobu )
Pití mi platí furt, i když jsem kolikrát protestovala, ale když jsem si prosadila, že si něco zaplatím sama, tak byl akorát uraženej a já prázdnou peněženku. Tak ho nechávám, ať to teda platí, když si za tím tak strašně stojí, hry hraje furt, i když já už tolik ne, ale pro věc se dokáže natolik nadchnout, že to přenese na mě a to je pro mě hezký rozumný, chytrý, vzdělaný, starší (o 11 let), vtipný, společenský .. prostě naprostej opak mě :D
THE END :D :D :D
V roce1963 byla u nás na vesnici tancovačka.Od 14 hod do 19hod to bylo pro mládež a já musela dělat garde mladší sestře. Tak jsem tam seděla a najednou tam přišel takový vysoký, okatý, kudrnatý, vousatý mládenec, chtěl vědět, kde se bude večer tancovat, byl s ním i kamarád. Najednou se přede mnou uklonil a požádal mne o tanec. Hned se u mne zadal na celý večer. Pak chtěl mne doprovodit až domů, ale já se bála pantatínka, tak odjel. Jak já se strachovala, že ho už neuvidím.Vyčítala jsem si, že jsem mu aspon neukázala, kde bydlíme. Za týden či 14 dní jsem viděla, jak k nám ke statku jde někdo v koženém kabátě a takové kožené přilbě na motorku a v ruce nesl krásnou kytici. Zavolal si pantatíka a mamince předal kytku a zeptal se, zda se může o mne ucházet.Tatínek byl opravdu přísný, ale když se mého nápadníka zeptal, kde má motorku a on odpověděl, že přijel vlakem, ale ten kabát a helmu si zde ve vesnici půjčil, kdyby náhodou začal tatík střílet z kulovnice, tak aby byl trochu chráněn, bylo rozhodnuto. Za rok byla svatba a letos to již bylo 47 let. Majdalena
S manželem jsem se seznámila 16. prosince 1972 na takzvaném Věnečku - závěrečný ples tanečních. Ty já už měla za sebou minulý rok, ale podívat jsem se s kamarádkou šla. Hezky se mi s ním povídalo, tancovalo, tak mi navrhl společnou oslavu Silvestra. Souhlasila jsem a začali jsme spolu chodit. On moc času neměl, jezdil do práce 30 km od domova a večer 3 dny v týdnu studoval večerně střední školu automobilní. Z jeho vyprávění to tam bylo asi jako ve filmu "Marečku, podejte mi pero." - třída samorostlých chlapů různého věku. Ale srandy kopec. Studoval 5 roků. Vzali jsme se 4. října 1975, přes vládu komunistů a přesto, že jsem byla pedagog, jsem si vyběhala církevní sňatek v chrámu sv. Barbory v Kutné Hoře. Nejsem věřící, ale na tu úžasnou atmosféru vzpomínám dodnes. A pak už začala jiná kapitola. Jaga.
Na zavodech v Italii strasne foukal slany vitr, tak jsem hoodne rychle potrebovala pujcit satek. Pujcila jsem si ho od NEJ ale JEHO jsem zatim vubec nezaregistrovala. On me ano, rok premyslel, co se mnou, az jsme se potkali na zavodech za rok. Tam uz me zaujal velmi A pak me dva mesice premlouval, ze vztah s mladsim klukem ma opravdu cenu zkusit, ze je jiny, nez vrstevnici. Je, a uz nam to klape dva roky
Na semaforech. Cekala na zelenou na druhe strane ulice nez ja. Hned sem si ji vsiml. Kdyz tam ta zelena konecne skocila, tak se rozesla, ja zustal stat (respektive cumet). Celou dobu, co sla pres prechod, sem vymyslel, jak to zaonacit, abych s ni navazal hovor. Ulice to byla mala, prechod kratky, ona sla rychle, samozrejme sem nic nevymyslel. Kdyz dosla az ke mne, tak sem jenom vyhrkl ahoj. Usmala se, taky rekla ahoj a pak uz to bylo snadny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.